Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Béčko našlo přemožitele

První prosincovou sobotu zaznamenal Btým mužů svoji první porážku v této sezoně. I tak si ale udržel svou první příčku v tabulce.


Autor: David Řeháček | Datum: 7.12.2011 - 00:00 | Zhlédnuto: 4072x

Dobře naladěni a hlavně motivovaní, prodloužit naši vítěznou šňůru, jsme první prosincovou sobotu vyrazili směr Hluboká nad Vltavou k dalším ligovým utkáním. Sešli jsme se v tradiční sestavě jedenácti hráčů do pole a záda nám v bráně kryli opět Lepkič s Matějem. Jedinou změnou byl Čásy, který v obraně nahradil nemocného Lukáše.

FBK SVOP-69 Jindřichův Hradec

FBC Český Krumlov B - FBK SVOP-69 J.Hradec 15:4 (8:1|3:3|4:0)

V prvním zápase jsme měli opět změřit síly s týmem s Jindřichova Hradce, který dorazil pouze v pěti hráčích a jedním golmanem. Oproti prvnímu střetnutí s tímto týmem, se nám střelecky dařilo mnohem víc, dokázali jsme vsítit hned patnáct gólů, které byly regulérně uznány a pak ještě nějaké tři, čtyři, které nám rozhodčí správně neuznali – ze vzduchu nebo v malém brankovišti se prostě nehraje. O tom jsme se měli přesvědčit ještě dvakrát, kdy bylo proti naší bráně nařízeno trestné střílení, poté co se v malém brankovišti zhmotnil hráč v oranžových barvách. Oba nájezdy soupeř dokázal proměnit, k tomu přidal ještě dvě branky, které ukryté doplachtily až za záda našich brankářů. To už byly ale pouhé kosmetické úpravy na celkovém skóre.

SKP České Budějovice

FBC Český Krumlov B - SKP Č.Budějovice 5:12 (0:5|2:3|3:4)

Hodinovou pauzu mezi zápasy jsme využili k doplnění energie ( :-)) a psychickými přípravami na SKP Č. Budějovice. Kamil, který byl v prvním zápase potrestán červenou kartou (za chybně vyplněný zápis – ještě jednou se omlouvám) už mohl do druhého utkání nastoupit, takže se Lukáš mohl opět vrátit na levé křídlo (mimochodem, na tom beku dobrá práce). Navíc z prvního střetnutí s tímto týmem jsme vyšli vítězně, takže vše víceméně vypadalo dobře, ovšem do té doby než se ozval hvizd oznamující začátek zápasu. Špatné pokrytí hráčů i počátěční lehká nejistota golmana, nedostatek střel z naší strany, celkově rychlejší soupeř = po první třetině jsme prohrávali již 0:5. Do druhé části zápasu jsme nastoupili s větším nasazením, ale každý gól, který jsme dokázali vstřelit, nám hráči z SKP okamžitě vrátili. Ale hra byla již vyrovnanější, dokázali jsme si vytvořit i několik pěkných šancí. Ve třetí třetině jsme hru již značně otevřeli, tlačili jsme se co nejvíc dopředu. Dokázali jsme z tohoto tlaku vytěžit ještě dva góly, ale otevření naší formace dokázali protihráči využít a z brejků navýšili, již tak potupný výsledek, na konečných 5:12.

Desátý zápas letošního roku pro nás nedopadl úplně podle očekávání. Ale máme před sebou ještě půlku sezony, takže si z první prohry musíme odnést ponaučení a příště se stejným chybám vyvarovat. Zatím ale stále první místo tabulky s náskokem tří bodů před Lišovem a šesti bodů před třetím SKP.