Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Bolavá skutečnost

V Třebíči jsme poslední víkend v listopadu odehráli 9.kolo zápasů, s FBK Hradec Králové a Primátor Náchod. Ještě oslabeni o další hráče, jsme vyjeli tentokrát jen s jedním golmanem a 10 hráči.


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 1.12.2013 - 18:13 | Zhlédnuto: 3893x

FBK Hradec Králové

FBC Český Krumlov - FBK Hradec Králové 2:7 (0:2|1:3|1:2)
Z prvního zápasu, kde jsme po velké tahanici a přestřelce vyhráli 11:7, věděli že soupeř si zaslouží současné druhé místo v tabulce a bude velmi těžký oříšek pro naše mužstvo oslabené řadou onemocnění.

Z minulého zápasu, kde nám nemakal útok, vše od nich bylo ospalé nedůrazné, ale obrana byla vynikající, jsme také končili výsledky 1:2, 1:3. Bohužel k naší škodě si to hráči pro změnu vyměnili, útok se o výsledek porval, bojoval, ale obrana až na vyjímku Kuby Maurenců, byla mnohdy rozpačitá a hlavně obrovsky nedůrazná.

Nedůraznost byl asi největší rozdíl mezi jednotlivými kluby a to nás stálo minimálně ve druhém zápase body.

.
Góly: Sedlák, Matějček
Asistence: Sedlák
.

Florbal Primátor Náchod

FBC Český Krumlov - Florbal Primátor Náchod 5:8 (1:3|3:4|1:1)
Vysoké, technicky poměrně šikovné a dobře střílející hráče, hrající s velkou chutí a bez respektu, jsme sice uhrát mohli, ale florbal je hra kolektivní a musí se zapojit všichni. Pár jedinců výsledek neurve.
Obrovská škoda jako minulý týden v zápase s Pardubicemi. Mohli jsme vyhrát, ale nezasloužili jsme si to, už jen z obrovského množství nevyužitých šancí a opět nedůraznosti v soubojích.
.
Góly: Maurenc 2x, Sedlák 2x, Hanák
Asistence: Sedlák, Matějček 2x, Maurenc
.
Sestava:
G: L.Vajsochr (Vajsy)
H: Hanák (Hany), Sedlák (Sedly), Maurenc (Maury), Homolka M., Matějček (Kulda), Massaro N., Homolka J. (Houmy), Malát, Řepa, Bašta A.
Trenér: D.Sedlák
Vedoucí: K.Bašta
.
Výsledky - tabulka