Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Čtvrtý turnaj se mlžům nevydařil

Další turnaj Jihočeské ligy mladších žáků se odehrál v Kaplici. Střetli jsme se s týmy FBK JokerZ Č. Budějovice, FBC Týn nad Vltavou a FBC Sokol Písek.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 25.11.2013 - 14:14 | Zhlédnuto: 3868x

Od začátku jsme nebyli v optimální pohodě. První zápas kluci trochu prospali, přestože JokerZ sice podali sympatický výkon, ale byli určitě hratelní. Naši mlži ale nedokázali proměnit během turnaje své šance a to platilo pro všechny zápasy. Úplně jsme propadli v zápasu s Týnem nad Vltavou. Bohužel fyzické dispozice jednotlivých hráčů týnských býků jsou na jiné úrovni než ty naše a na hřišti to byl opravdu nepoměr, kterého si mohl všimnout každý. K tomu nám nepomáhal kluzký povrch hřiště. Naši hráči leželi ze všech týmů na zemi nejvíce. Bohužel jsme se s tím nedokázali popasovat. K tomu rozhodčí se od začátku turnaje rozhodl nevylučovat a nedovolených zákroků aspoň v našich zápasech tam bylo docela dost. Netvrdím, že jen od soupeře, i nám to občas ujelo, ale myslím si, že vražení hráče obličejem na mantinel by se mělo pískat vždycky, i když si rozhodčí nenastaví přísný metr. Utržili jsme i pár zranění, a proto musím poděkovat klukům, že všichni hráli až do konce. Zápas o třetí místo jsme nakonec těsně prohráli a skončili poslední. Přestože tento turnaj neměl ideální podmínky, je třeba spoustu věcí ve hře zlepšit. Stále se ale také potýkáme se špatnou kondičkou. Poprvé si s námi zahrál Adam Solař, který podal pěkný výkon.

 

FBC Český Krumlov – FBK JokerZ Č. Budějovice                    1:3

Branka: Mazzola

 

FBC Český Krumlov – FBC Týn nad Vltavou                            1:7

Branka: Mazzola

 

FBC Český Krumlov – FBC Sokol Písek                                     2:4

Branka: Solař, Mazzola

 

FBC Český Krumlov – FBK JokerZ Č. Budějovice                    2:3

Branka: Mazzola 2x

 

Sestava: G: Vít Maurenc, Samuele Mazzola, Filippo Massaro, Aleš Novotný,  Jakub Švanda, David Dvořáček, Adam Solař, Šimon Hladík, Jaromír Maurer

 

Trenér: Netušilová