Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

ELÉVOVÉ vyhráli turnaj v Soběslavi

Poslední listopadovou neděli, 27.11.2022, jsme si udělali výlet do Soběslavi, kde nás čekal 4. koš Jihočeské ligy elévů. Na místo jsme dorazili v dobré náladě, v 10 hráčích, a plní sebevědomí z nadcházejících zápasů. Ovšem nic není tak jednoduché, jak si vysníme …


ELÉVOVÉ vyhráli turnaj v Soběslavi
Autor: Pavel Houska | Datum: 27.11.2022 - 00:00 | Zhlédnuto: 2534x

První zápas jsme sehráli s TJ Hraničáři Malonty, kdy jsme hráli hodně rozvážně, pomalu, téměř jsme neběhali, spíš po hřišti chodili. První část zápasu jsme dokonce prohrávali, nezvládali jsme dobíhat soupeře, nehlídali si prostor před bránou, … V druhé části se kluci rozběhali, začali střílet, bojovat, a dostávali jsme se do předu, do střel a během krátké chvíle jsme zvládli zápas otočit v náš prospěch s výsledkem 6:4.

Druhá zápas s našimi sousedy z Kaplice byl již běhavější, kluci se zvedli, přestali se procházet a začali běhat, hlídat si hráče a nakonec zvítězit 3:0, a to přesto, že byl soupeř fyzicky větší.

Zápas s domácí Soběslaví byl pro nás asi nejtěžší, který jsme dnes sehráli. Ze začátku nás Soběslav doslova drtila, nedokázali jsme se dostat z naší části hřiště, od naší brány, soupeř náš každý únik okamžitě zatlačil zpět. V průběhu hru byl odpískaný přestupek, za který bylo nařízeno proti Soběslavi trestné střílení, které se nám podařilo proměnit. Rázem celý náš tým ožil a během zbývajícího času jsme dokázali srovnat skóre až na konečných 5:5.

V cestě před první místem na turnaji nám stál už jen modrý Jindřichův Hradec. Do zápasu jsme nastoupili plní sil a odhodlaní zvítězit. Běhali jsme od první minuty, nahrávali si, bez zbytečných prostojů či velkých chyb a soupeře jsme dostávali pod tlak. Posledních pár vteřin před koncem, kdy jsme usnuli na vavřínech, nás soupeř vytrestal jedním rychlým gólem na konečných 5:1.

Turnaj v Soběslavi jsme tedy vyhráli na plné čáře a příště nás bude čekat 3. koš v Kaplici.

 Soupiska: Šesták, Půlpán, Plánský, Turek, Housková, Kučera, Čáslava, Chadim J., Chadim M., Dvořák (G)

 

Foto: https://www.flickr.com/photos/fbcrytiri/albums/72177720304027139

 

Foto: https://www.flickr.com/photos/fbcrytiri/albums/72177720304027139