Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jeden zápas vyšel druhý ne

Druhá víkendová sobota v novém roce nám přichystala za soupeře FBC Šťíry Č.Budějovice a FBC Litomyšl, v pořádaném turnaji v Kaplici.


Jeden zápas vyšel druhý ne
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 12.1.2014 - 18:21 | Zhlédnuto: 4625x

FBC Šťíři České Budějovice

FBC Český Krumlov - FBC České Budějovice 10:7 (1:2|3:2|6:3)
Jihočeské derby, emoce, nasazení...takto by se dal charakterizovat zápas, těchto dvou týmů. Věděli jsme, jak bude zápas probíhat.... vysocí silní kluci z budějovic, "zasekají" svou polovinu hřiště a na malém kaplickém hřišti se budeme jen těžko prosazovat v prostoru před brankou. Chtěl jsem od kluků rychlé nahrávky, co nejmenší tahání a častá střelba. Kluci byli nabuzení a věřili si hlavně po turnaji ve Švédsku. Většinu hry jsme měli míček na svých holích, ale nakonec to bylo hodně upracované, žádná lehkost, hodně soubojů. Ale třetinu od třetiny si začali uvědomovat, jak hrát. Do III.třetiny jsme vlétli jak uragán a rychlými góly zápas rozhodli. 
.
Góly: Hajsák 3x, Sedlák, Maurenc 2x, Homolka J., Malát, Hanák 2x
Asistence: Maurenc, Hanák, Hajsák, Matějček, Sedlák 6x
.

FBC Litomyšl

FBC Český Krumlov - FBC Litomyšl 4:8 (2:2|1:3|1:3)
První mužstvo v tabulce, rychlý menší kluci, ale o to velmi technicky zdatní a tvrdí.
Opět jsme měli výborný začátek, velký tlak, který jsme přetavili v gól v 6.minutě zápasu. Bohužel za chvíli po menším zaváhání soupeř vyrovnal, my jsme opět vedli, ale 5 vteřin před koncem I.třetiny Litomyšl znovu srovnala, to byla obrovská škoda, protože z této třetiny jsme měli daleko víc a soupeř jen párkrát ohrozil naši svatyni a přesto byl výsledek 2:2. Nabádal jsem kluky, abychom zahustili střední pásmo a nenepadali až u jejich branky, protože velmi dobrý technický hráč se dovede uvolnit a rozvinout útok. Kluci se mnohdy nechali unést, otevřeli hru a soupeř dvakrát skóroval uprostřed zápasu. Stihly jsme snížit, ale po chybě v rozehrávce nám Litomyšl odskočila opět o 2 góly. Stále jsme si hodně věřili, měli velký tlak, ale hořela nám koncovka, neproměnili jsme velkou spoustu šancí, za to soupeř jich měl méně než my, ale trestal. Obvzláště v poslední třetině co střela to gól, dokonce 3x ze vzduchu.
Z tohoto zápasu jsem opravdu zklamaný, soupeřovi vyšlo všechno, hrál ale opravdu vyzrále. My se opět hodně nadřeli, uhrávali srdíčkem, ale hlavně neproměňovali šance. Výsledek byl opravdu krutý, k tomu co kluci předvedli.... remíza by zápasu slušela lépe.
.
Góly: Malát, Maurenc, Hajsák, Matějček
Asistence: Maurenc, Matějček 2x, Homolka J.
.
Sestava:
G: L.Vajsochr (Vajsy), P.Němec (Petís)
H: Hanák (Hany), Sedlák (Sedly), Hajsák (Hajsy), Maurenc (Maury), Homolka M. (Mára), Matějček (Kulda), Maleček (Pepíno), Homolka J. (Houmy), Malát (Tom), Bašta A.(Ája), Bašta V.(Víťa)
Trenér: D.Sedlák
Vedoucí: K.Bašta
.
Výsledky - tabulka