Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Junioři nadělovali na Vysočině

V sobotním ránu se odjelo znovu do Pelhřimova, tentokrát na souboj s týmem Světlé n/S a týmem H.Brodu


Junioři nadělovali na Vysočině
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 14.2.2016 - 09:58 | Zhlédnuto: 3806x

FBC Český Krumlov – Sklo Bohemia Světlá n/S 9:1 (2:0, 3:0, 4:1)

Již po třetí za sebou jsme vyrazili v této sezóně na Vysočinu. Sportovně založení kluci ze Světlé, stíhali s naší juniorkou opravdu jen po fyzické stránce a byla otázka času kdy se to projeví na skóre.

První gól jsme dali hned v první minutě zápasu, kdy si akci sám založil obránce Hanák, lehkou narážečkou přes střed s Hoškem, se dostal do sedmimetrové vzdálenosti soupeřovi branky a švihem do horní části branky zavěsil. Na druhou branku se čekalo až do konce I.třetiny, Kouba zatáhl balonek do rohu hřiště a rychlou nahrávkou našel před brankou Malečka, který to měl sice na bekhend, ale i tak míček protlačíl pod nohou golmana.

Ve druhé třetině ještě Světlá stíhala, ale už se začala projevovat únava a naše barvy se dostávali stále více do střeleckých příležitostí. V 6.minutě se Sedlák od poloviny hřiště rozjel na střed hřiště, navázal na sebe 2 hráče a pak stahovačkou pod sebe vybídl Hoška ke skórování, 3:0. V 8.minutě po větším závaru před brankou soupeře byl Hošek faulován a jel nájezd. Bohužel míček mu v kličce ujel a na zvýšení jsme si museli ještě 2 minuty počkat. V následné přesilovce jsme předvedli velice pěknou početní převahu, zamkli soupeře a přes obránce vysílali na branku střelu za střelou. Po jedné takové nahrávce od Hajsáka, Hanák zvýšil na 4:0. Do konce třetiny ještě zafungovala spolupráce křídel Forst a Sedlák na 5:0.

V pohodovém a velmi svižném tempu jsme dohrávali III.třetinu a zvyšovali svoji aktivitu i skóre, které se na světelné tabuli zastavilo na 8:0. Když ve 12.minutě poslední třetiny při jediném větším zaváhání, si naši do té doby skvěle fungující obránci, nechali zaběhnout křídlo Světlé a to pokazilo našemu golmanovi Němcovi čisté konto, 8:1. Odpovědí byla ještě jedna pěkná akce, křídla opět přenesli hru do rohu hřiště za brankou Světlé, nahráli na obránce, Malát vystřelil a Maleček tečoval, 9:1.

"Zdravá chuť dobře si zahrát, pěkné akce, plné nasazení, moc hezký zápas".

B: Maleček 2x, Forst 2x, Sedlák 2x, Hošek, Hanák 2x

A: Sedlák, Maleček, Kouba, Hošek 3x, Hanák, Malát, Forst 

 

FBC Český Krumlov – Sokol Havlíčkův Brod 14:3 (3:1, 6:1, 5:1)

 

Havlíčkův Brod nás minule trochu trápil až do poslední třetiny, ale tentokrát jsme nic takového nepřipustili. Opět s vysokým nasazením a chutí se kluci zakousli do tohoto soupeře a sázeli góly po pěkných akcích jeden za druhým.

"Na tomto zápase se mi moc líbilo, jak hodně akcí šlo přes obránce....po zatlačení soupeře v jeho obraném pásmu, šla rychlá nahrávka na obránce a pak rychlá, prudká nebo chytrá střela na bránu ...snad to konečně kluci pochopili, krásný zápas"

B: Hajsák, Maleček 5x, Hošek 3x, Hanák 4x, Sedlák

A: Hajsák 2x, Sedlák 3x, Maleček, Forst 3x, Hanák 3x, Malát 2x

Sestava:

Golmani: P.Němec

Hráči: D.Sedlák, R.Hajsák, J.Hošek, J.Maleček, D.Kouba, P.Wunsch, M.Forst, T.Malát, R.Hanák

 

Další zápas máme v sobotu 27.2.2016 v Kaplici - Milevsko a Kaplici!!!

 

Výsledky, tabulka