Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci se rvali jako lvi

V sobotu 14. října jsme poprvé pořádali turnaj v letošní sezóně v Českém Krumlově. Na domácí půdě se naši mlži chtěli samozřejmě předvést v co nejlepším světle.


Mladší žáci se rvali jako lvi
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 31.10.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 5285x

Nejdříve bych ráda poděkovala všem pořadatelům – Radkovi trenérovi, mému muži Jirkovi, Davidovi, Standovi a Filipovi za spolehlivou pomoc a hladký průběh a také všem přítomným rodičům za podporu z hlediště.

První zápas s Kaplicí, s našim velkým jihočeským rivalem, byl dramatický od začátku do konce. Hra se přelévala z jednoho útočného pásma do druhého. Byly momenty, kdy jsme měli převahu a zatlačili soupeře na delší dobu do obranného pásma. Naši hráči tentokrát předváděli zodpovědnou hru, především dozadu. Zároveň v útočném pásmu jsme více kombinovali. Zápas se Spartakem jsme nakonec prohráli jen díky neschopnosti zareagovat rychle na standardní situace před naší brankou. Z těchto situací jsme obdrželi zbytečné branky. V druhém utkání s modrými Štíry oba soupeři začali s opatrnou hrou. Naši kluci se ale brzy osmělili a vypracovali si řadu šancí. Ne všechny jsme bohužel využili, ale nakonec se nám podařilo dát šest branek, což je hezký výsledek. Celkově musím pochválit všechny hráče za týmovou a zodpovědnější hru v obranném pásmu a také samozřejmě za velkou bojovnost.

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice             5:6

Branky: Schneider 2x, Tomeš 2x, Pilař 1x

Asistence: Nádaský, Tomeš

 

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice        6:1

Branky: Cajthaml 2x, Tomeš 2x, Schneider 2x

Asistence: Tomeš, Bárta

 

Sestava: G. Daniel Bárta; Patrik Nádaský, Daniel Herber, Martin Klíma, Vašek Masár, Honza Pilař, Matyáš Cajthaml, Matěj Švarc, Nicolas Humpál, David Tomeš, Václav Schneider, Lukáš Saitl