Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

O pohár starosty města Kaplice

Po splnění ligových povinností nastal čas, aby elévové zabojovali také o poháry či medaile. A jako ideální se nabízel turnaj o pohár starosty města v nedaleké Kaplici.


O pohár starosty města Kaplice
Autor: Tomáš Hrachovský | Datum: 6.5.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 4641x

Na pořadatelském stole se vyjímaly krásné poháry a pořadatelé slibovali slosování o věcné ceny, takže rozhodně bylo o co hrát. Z původně plánovaných až 10 týmů se bohužel nakonec kromě Rytířů do turnaje přihlásil pouze jeden tým Meťáku ČB a dva domácí týmy.

Kapličtí v žádném případě nehodlali pohár nejvyšší přenechat komukoliv z hostujících týmů, což ukázali hned v prvním zápase proti Rytířům. Rytíři se marně pokoušeli překonat domácí obrannou hráz s tradičně skvělým gólmanem a kapličtí zvítězili 4:1. V dalších dvou utkáních Rytíři dokázali i s vydatnou podporou publika a spoluhráčů na střídačce uhájit těsná vítězství 4:3 proti Meťáku a 3:2 proti Kaplici v černých dresech. Vzhledem ke shodnému počtu bodů Rytířů a zelené Kaplice tak o konečném umístění rozhodl výsledek vzájemného zápasu. Rytíři během turnaje divákům a soupeřům ukázali bojovné výkony a zlepšenou obrannou hru. Vytknout se dá snad jen typicky nedostatečná týmová spolupráce při přechodu do útoku a v útočném pásmu. Pohár za druhé místo a věcné ceny byly pro všechny krumlovské krásnou odměnou za jejich sportovní úsilí.