Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

První turnaj mladších žáků přinesl jen dvě výhry

V sobotu 29. září odstartovala také Jihočeská liga mladších žáků, turnajem ve sportovní hale Meťák v Českých Budějovicích. Náš tým se střetl s týmy FBC Sokol Písek, FBC UNITED Č. Budějovice A, FBC UNITED Č. Budějovice B a FBC Došwich Milevsko. Nově, oproti loňskému roku, se hraje systémem 3+1 a každý zápas se hraje 1x15 minut superhrubého času.


První turnaj mladších žáků přinesl jen dvě výhry
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 2.10.2012 - 06:14 | Zhlédnuto: 3909x

První turnaj mladších žáků přinesl jen dvě výhry

V prvním zápase na turnaji se naši MLŽI vždy rozehřívají a trvá delší dobu než se dostanou do tempa. Špatná obrana, ale zapříčinila, že jsme s Pískem prohráli o tři góly. Sokol Písek je pro naše kluky určitě hratelnější soupeř, ale je pravda, že oproti loňskému roku má v kádru šikovnější hráče. V druhém zápase s Pískem jsme vydřeli vítězství, přestože jsme dostali opět dva zbytečné góly díky nedůsledné obraně, ale naštěstí jsme se nakonec radovali my a ne soupeř. Krásným hattrickem se v zápase blýskl Radek Dvořáček, čtyřikrát asistoval u gólů Kuba Švanda.

Vyrovnanou a pěknou hru z naší strany přinesl zápas s týmem Milevska, který si sebou přivezl nejvíce hráčů. Jedním gólem přispěl nováček Michal Forst a Samule Mazzola. Je jen škoda, že jsme nedali více gólů...... malá produktivita nás trápila celý turnaj.

Tým United Č. Budějovice B byl pro naše kluky velmi těžký oříšek a bohužel jsme s ním museli hrát na tomto turnaji hned dvakrát. Soupeř měl hráče nejen o hlavu vyšší, ale i fyzicky zdatnější a technicky lépe vybavenější. Jejich obrana byla neprostupná a každá jejich střela nebezpečná. Náš gólman Vítek jim statečně čelil, ale bez důraznější obrany z naší strany neměl šanci. Hodně gólů jsme dostali také ze špatně ubráněných standardních situací před naší bránou, které je třeba ještě nacvičovat. A ani ve druhém zápase s tímto soupeřem se nám nepodařil odvrátit debakl.

Paradoxně nejlépe týmově a nejvíce důsledněji hráli kluci s FBC UNITED Č. Budějovice A. Po celý zápas s nimi drželi krok, a tak by výsledku slušel lépe konečný stav 3:3. United k tomu hráli jen ve třech. Je škoda, že jsme toho nevyužili.

Na turnaji jsme nakonec obsadili čtvrté místo. Pěkně do našeho týmu zapadl nováček Michal Forst, který přispěl čtyřmi góly a jednou asistencí. Celkově je třeba zlepšit obranu, přechod do útočného pásma, fyzičku hráčů a střeleckou produktivitu.

 

FBC Sokol Písek – FBC DDM Český Krumlov                          6:3

Branky: Mazzola 2x, Forst 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko               2:1

Branky: Forst 1x, Mazzola 1x

Asistence: Forst 1x, Massaro 1x

 

FBC UNITED Č. Budějovice B – FBC DDM Český Krumlov 9:1

Branky: Mazzola 1x

Asistence: Massaro 1x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice A 3:5

Branky: Sikuta 1x, Forst 1x, Švanda 1x

Asistence: Dvořáček 1x, Mazzola 1x, Massaro 1x

 

FBC Sokol Písek – FBC DDM Český Krumlov                          3:4

Branky: Dvořáček 3x, Sikuta 1x

Asistence: Švanda 4x

 

FBC DDM Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice B 1:10

Branky: Forst 1x

Sestava: G: Vítek Maurenc, Michal Forst, Radek Dvořáček, Filippo Massaro, Jakub Švanda, Samuele Mazzola, Radek Sikuta, Šimon Jeřábek

Trenér: Netušilová