Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Rytíři v nové zbroji vyloupili Soběslav

Před naším výjezdem do Soběslavi strávil trenér několik dlouhých večerů taktickou poradou s kapitánem / viz foto /. Čekalo nás představení nových dresů, dva důležité zápasy a opět nelehké rekrutování mužstva.


Rytíři v nové zbroji vyloupili Soběslav
Autor: | Datum: 26.3.2019 - 20:45 | Zhlédnuto: 4364x

Byli jsme bez Martina, ve febrilních křečích strachem z rozhodčího Draxlera ulehl Samuel a k tomu všemu se zranila naše  dlouholetá opora, vedoucí týmu Petr / snad mu ta kůstka na palci  ruky dobře sroste /. A tak, jak jinak, opět v  osmi do pole.

První zápas proti  budějovickému Meťáku se  vůbec nepodobal našemu poslednímu měření sil, kdy  jsme  jasně  dominovali a  soupeře prakticky k ničemu nepustili. Od začátku neuvěřitelné trápení, především pro trenéra, na hřišti červené mátohy, které vypadaly, že  florbal vidí poprvé. Míček  překážel, pohyb a rozehrávka vyloženě  proti logice tohoto sportu. Jen Michal byl světlou výjimkou a hlavně díky němu jsme nenechali nevýrazně hrajícího soupeře po dvou třetinách odskočit o více  než  dva  góly / 2:4/. Porada před posledním dějstvím byla v duchu: Proč jsme  vlastně tady a na co jsme si přivezli hole a ty nové dresy? A výkon se vpravdě trochu zlepšil. Tedy v  podání  Michala, Davida a Matěje. Navíc jsme ve třetí třetině měli i gólmana. A tak s přehledem provedená Michalova exekuce, Davidovo pohotové vyrovnání a  Matějova zázračná dalekonosná střela zapřičinily, že jsme ze hřiště odcházeli se třemi body.
 
Rytíři  Č. Krumlov   -    Meťák   Č. Budějovice                5     :    4
 
Zápas  proti výrazně lépe  hrajícímu Písku nás zastihl  v  úplně jiné pohodě.  Jakub v  bráně pozorně  a  spolehlivě, zlepšila se rozehrávka,  přestali jsme  dělat nevynucené chyby.  Gólovou přetahovanou v  prvních dvou třetinách jsme ukončili v plusu jedné branky. Do posledního dějství vydržely síly a hlavně vůle, mezi střelce se zapsali i Jakub a Šimon. Tentokráte zasloužené 3 body.
 
Rytíři  Č. Krumlov    -   Sokol   Písek                              7    :    3