Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Soběslavské dopolední trápení a popolední lítý boj

10.11.18 vyrážíme opět do Soběslavi, kde pokračuje naše spanilá jízda jihočeskou florbalovou ligou juniorů, jsme v plné sestavě, pokud nepočítám Filipa a Maxe, kteří s námi spolupracují již spíše externě.


Soběslavské dopolední trápení a popolední lítý boj
Autor: Radek Hanák | Datum: 17.11.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 4094x

Čeká nás znovu budějovický Meťák , který nám má od posledního debaklu co vracet. Zaběhlou taktiku moc neměníme, dřívější budíček v prvním zápasu se opět nekoná, ale náš herní projev není nějak vyloženě špatný. Během první třetiny sice inkasujeme, ale od té druhé již jasně dominujeme. Bohužel nám chybí jednoduché důrazné zakončení a navíc brankář soupeře má neuvěřitelnou fazónu. Poslední třetina je již zcela v naší režii, ale branka zůstává nedobytná, a tak dochází k obvyklému scénáři. Z ojedinělé akce dává soupeř spíše náhodný gól, ten rozhodující. Prohra co zamrzí, ale jinak žádné zásadní výtky. Poklona brankaři soupeře.

Rytíři Český Krumlov - Meťák České Budějovice 2 : 3

Po poledni nás čeká Písek, ne ten Písek z posledního vzájemného klání, ale tým, kterému se z hostování v extralize juniorů vrátili 3 hráči a může si dovolit postavit 3 lajny. A začátek podle toho vypadá. Po několika vteřinách prvotního náporu dostáváme gól a nápor trvá. Nám se ale daří vyrovnat a hra dostává neuvěřitelný spád. Vysoké tempo, jednoduchá kombinační hra, ve které jsme my přesnější a do konce třetiny odskakujeme na 3:1. Druhé dějství za tím prvním vůbec nezaostává, drastické tempo nepolevuje, my neproměňujeme několik tutovek, soupeř je jednou úspěšný a snižuje na rozdíl jedné branky. Po 20 vteřinách třetí třetiny můžeme začít od nuly a za další chvíli jsme minus 1. Hoši ale nepolevují, nevím z jakých rezerv nacházejí síly a na hřišti začínají kralovat, navíc přichází slavných pár minut Martina Mráze a my obracíme až na rozdíl 2. branek . Ten už si nenecháváme sebrat. Dnes to byl opravdu úžasný zápas, který jsme neskutečně odmakali, nenechali se strhnout a drželi nervy na uzdě, přestože s Pískem je to vždy o emocích. Jsem rád , že jsem ráno nezaspal a mohl to vidět.

Rytíři Český Krumlov - FBC Písek 7 : 5