Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci bojovali v Dačicích

V neděli 10.1. 2016 odehráli starší žáci další zápasy v rámci Jihočeské ligy starších žáků. Tentokrát jsme se vydali až do Dačic a utkali se s týmy FBC Štíři Č. Budějovice bílí a FBC Spartak Kaplice.


Starší žáci bojovali v Dačicích
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 14.1.2016 - 21:22 | Zhlédnuto: 3959x

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice bílí                   6:1  (1:0|2:1|3:0|)

G: Kolín 2x, Böhm, Mazzola, Hanák 2x

A: Mazzola 2x, Hanák, Kolín, Massaro

Štíři se na náš tým tentokrát dobře přichystali. Od začátku se soupeř koncentroval především na obrannou hru. Po první třetině jsme vedli pouze o gól. Hned v první minutě se trefil Dan Kolín, ale více nám budějovický tým nedovolil. Na začátku druhé třetiny se opět prosadil, tentokrát už po třiceti vteřinách, útoční první formace Dan. Štíři urputně bránili, my jsme měli ale rozhodně více ze hry, bohužel se nám se nedařila koncovka. Až na konci druhé třetiny skóroval Marek a soupeři jsme malinko odskočili. Naštěstí v závěrečné fázi zápasu se k nám přiklonilo trochu i střelecké štěstí a poslední třetinu jsme vyhráli 3:0, díky brankám kapitána Tomáše a Sama. Štíři měli tentokrát na soupisce 16 hráčů a dva gólmany. To je nevídaná věc v této lize a ještě k tomu ve výjezdních zápasech.

 

FBC Spartak Kaplice - FBC Český Krumlov                              8:3  (2:0|4:2|2:1|)

G: Hanák 3x

A: Massaro, Kolín, Mazzola

To, co nás trápilo v souboji se Štíry, se projevilo i v utkání s Kaplicí. V tomto zápase jsme spálili spoustu šancí. Je to škoda, protože jsme utkání se Spartakem neodehráli vůbec špatně, ale opět jsme nedokázali skórovat z vyložených šancí. Ve druhé třetině se nám podařilo po velkém náporu vyrovnat na 2:2, ale soupeř nám poté nadělil v rozmezí pěti minut čtyři branky, což byl klíčový okamžik celého zápasu. Kaplice měla i velké štěstí, protože všechny střely, které dokázali protihráči vyprodukovat, skončily v naší brance. Většinou to byly střely z větší vzdálenosti, které prošly skrumáží před brankou. Bohužel na ně nestačil náš gólman včas zareagovat. V tomto máme oproti Kaplici deficit. Nedokážeme pořádně vystřelit seshora od obránců, pokud tedy vůbec dostanou přihrávku. Musíme více pilovat přesnost střelby a zakončení z první. Jen tak se můžeme vyrovnat silnějším soupeřům v naší skupině.

Další zápasy nás čekají v neděli 24.1. v Soběslavi. Utkáme se s J.Hradcem a Dačicemi.

Sestava:

G: Míra

O: Tomáš H. (C), Filip, David, Aleš

Ú: Sam, Dan, Marek, Matěj, Verča, Standa, Barča

Trenéři: Radek a Verča

Výsledky a průběžná tabulka