Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci na vítězné vlně

Poslední ligové zápasy v tomto roce odehráli starší žáci v neděli 6.12. v hrdějovické hale. Utkali jsme se s týmy TJ Centropen Dačice a FBC Štíři Č. Budějovice bílí.


Starší žáci na vítězné vlně
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 10.12.2015 - 21:49 | Zhlédnuto: 3671x

TJ Centropen Dačice - FBC Český Krumlov                                 3:5  (2:4|1:0|0:1|)

G: Hanák 2x, Wunschová, Beniačik + vl. gól soupeře

A: Massaro, Hanák, Mazzola, Procházka, Beniačik

Proti Dačicím jsme museli hrát opět ze zabezpečené zónové obrany. Po počátečním oťukávání se kluci snažili, oproti minulému zápasu, v Hradci i více útočit. První třetina byla pro nás nejdůležitější, protože se nám podařili dát tři branky (Tomáš H., Verča, Matěj) a s jednou nám pomohl hráč soupeře. Ve druhé třetině ještě Dačice sice snížili skóre na 3:4, ale v poslední třetině se trefil náš kapitán, odskočili jsme opět o dvě branky a výsledek udrželi až do konce. Nebylo to ale vůbec jednoduché utkání, protože Dačice jsou silný a kvalitní tým. Jsme rádi, že se nám povedlo poprvé v sezóně nad nimi zvítězit. Všichni naši hráči odehráli velmi dobré utkání.

 

FBC Štíři Č. Budějovice bílí – FBC Český krumlov                      3:11  (2:3|1:6|0:2|)

G: Mazzola 2x, Kolín 2x, Beniačik, Wunschová 2x,

     Beniačiková, Pešek, Košan 2x

A: Mazzola, Kolín 2x, Pešek

V zápase proti bílým Štírům nám chyběl kapitán Tomáš Hanák a kapitánem pro tento zápas byl zvolen Aleš, který se ještě přesunul z útoku do obrany. První třetinu jsme odehráli velmi špatně především v obraně. Zmatkovali jsme při rozehrávce a Štíři se toho snažili využít. V této třetině jsme měli možnost i trestného střílení, které proměnil náš centr Sam. Jinak jsme se hodně trápili. Naštěstí ve druhé části zápasu jsme se probrali a začalo nám to tam i padat. Prosadila se Verča (dvakrát), Dan, Sam, Vítek i Barča. V závěrečné třetině dal o sobě vědět i náš nejmladší hráč Standa a díky skvělému napadání dokázal dvakrát skórovat.

Další zápasy odehrajeme v neděli 10.1. 2016 v Dačicích proti Kaplici a opět bílým Štírům.

Sestava:

G: Míra

O: Tomáš H. (C), Filip, David

Ú: Sam, Dan, Aleš, Tomáš P., Matěj, Verča, Vítek, Standa, Barča

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka