Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci odehráli zápasy v J. Hradci

Další zápasy Jihočeské ligy starších žáků jsme odehráli ve sportovní hale v Jindřichově Hradci proti domácímu týmu a Dačicím. Starší žáci mají za sebou náročný říjen, kdy měli tři hrací víkendy za sebou a odehráli celkem šest zápasů. Teď tým čeká měsíční pauza a další utkání jsou na programu 22.11. ve sportovní hale v Hrdějovicích, kdy se utkáme se Štíry (modrými) a Kaplicí.


Starší žáci odehráli zápasy v J. Hradci
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 26.10.2015 - 20:24 | Zhlédnuto: 3631x

FK Slovan J.Hradec   - FBC Český Krumlov                              6:3  (1:0|2:2|3:1|)

G: Kolín, Hanák, Jindra (vlastní gól)

A: Hanák, Dvořáček

V zápase se silným Hradcem jsme se museli poučit z chyb z minulého víkendu. Od začátku jsme tedy hráli hru založenou na důsledné obraně. V šesté minutě jsme sice obdrželi gól, kdy jsme neuhlídali hradeckého útočníka, který sám před naším brankářem zakončoval. Byla to ale jediná branka první třetiny. My jsme měli také pár šancí, ale ty skončily vždy v náruči domácího brankáře. Na začátku druhé třetiny se podařilo našemu útočníkovi Danovi srovnat zápas na 1:1 po asistenci Tomáše Hanáka. Bohužel soupeř na to dokázal hned odpovědět. Ze zajištěné obrany jsme se snažili dostávat do brejkových situací, které hezky rozehrával útočníkům kapitán Tomáš. Dobře se dokázali v útočné třetině prosazovat i naši mladší žáci Standa a Šimon. Chyběla nám ale přesnější koncovka, kdy jsme nevyužili dvě vyložené šance. Menší tlak jsme ale nakonec zúročili a náš kapitán skóroval po asistenci Davida a už jsme měli Hradec zase nadosah. Ve třetí třetině se ukázala vyspělost soupeře a všechny naše chyby byly potrestány. Dvě třetiny jsme ale odehráli s Hradcem velmi slušné utkání, protože se všichni hráči drželi taktických pokynů.  

FBC Český Krumlov – TJ Centropen Dačice                             3:3  (1:0|0:2|2:1|)

G: Hanák 3x

A: Vrábel, Dvořáček

Stejnou taktiku jsme museli aplikovat i na tým Dačic, který patří mezi nejlepší v naší skupině. Soupeř tím byl evidentně zaskočen. Hned v první minutě skóroval střelou z dálky po individuální akci Tomáš Hanák. Opět jsme byli zataženi více v obranné třetině a jeden útočník se vždy snažil nabíhat do brejku. Dačice mají velmi šikovné, technicky vyspělé útočníky, ale nám se dařilo je pokrývat a nepouštět je do vyložených šancí. Ve druhé třetině jsme sice inkasovali dvě branky, ale závěrečná patřila našemu týmu. Na soupeři byla znát únava a náš tým dokázal svou bojovností srovnat výsledek.

Musím pochválit všechny hráče za velkou bojovnost, dodržování taktiky, týmovou hru. Také našemu gólmanovi Mírovi za to, že nás podržel v bráně a všem mladším žákům (Maxovi, Standovi, Šimonovi a Davidovi) za skvělou hru. Jen tak dál.

Sestava:

G: Vrábel

O: Massaro, Dvořáček, Hanák (C), Sebestyen

Ú: Mazzola, Kolín, Wunschová, Novotný, Pešek, Košan, Procházka, Hladík

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka