Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci sehráli dva odlišné zápasy

Dva zcela odlišné zápasy odehráli naši starší žáci v neděli 22.11. ve sportovní hale v Hrdějovicích. Utkali se s týmy FBC Štíři Č. Budějovice modří a FBC Spartak Kaplice. Poslední zápasy v tomto roce nás čekají v neděli 6.12. opět v Hrdějovicích, kde změříme síly s bílým týmem Štírů a Dačicemi.


Starší žáci sehráli dva odlišné zápasy
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 24.11.2015 - 22:02 | Zhlédnuto: 3511x

FBC Štíři Č. Budějovice modří - FBC Český Krumlov                   0:2  (0:1|0:0|0:1|)

G: Hanák, Kolín

A: Mazzola, Hanák

Proti Štírům jsme od začátku hráli soustředěně a dostávali se do šancí. Bohužel nám chyběla koncovka. Dobře tým pracoval i v obranném pásmu a šance soupeře se nám podařilo pokrýt. Kluci se dobře pohybovali, hráli s nasazením. Kámen úrazu přišel při přesilovkách. Nebyli jsme bohužel schopní dát branku ani při přesilovce 5 na 3. Vždy když hrajeme přesilovou hru je paradoxně v hráčích křeč a zbytečně zmatkujeme. Přitom bychom měli soupeře jasně přehrávat a vytvářet si nespočet šancí. Zápas byl ovšem napínavý až do konce. V desáté minutě poslední třetiny dal druhou branku našeho týmu Dan Kolín a uklidnil situaci. Štíři ještě zkusili hru bez brankáře, ale na skóre 0:2 se již nic nezměnilo. Až na nepovedené přesilovky chválím všechny hráče, protože předvedli slušný výkon včetně našeho gólmana Míry, který nás podržel skvělými někdy až neuvěřitelnými zákroky.

 

FBC Český Krumlov – FBC Spartak Kaplice                               3:7 (1:1|1:3|1:3|)

G: Hanák 2x, Pešek

A: Pešek, Košan, Procházka

Druhý zápas s Kaplicí se odehrál úplně v jiném duchu. Na našich hráčích byla znát velká únava. Ještě první třetinu jsme se soupeřem jakžtakž drželi krok a byli rádi za skóre 1:1. Další dvě třetiny zápasu ale naprosto ovládla Kaplice. Tento zápas poukázal na několik našich nedostatků, se kterými se potýkáme od začátku sezóny: špatná fyzická kondice, nedostatečné zpracování míčku, nepřesné přihrávky, špatná rozehrávka a koncovka. Ve výhodných pozicích nestřílíme, ale děláme zbytečné kličky navíc apod. Vše opět souvisí s přístupem k tréninkům, který není optimální. Pochválit musím aspoň výkon našeho kapitána Tomáše za vysoké nasazení, našeho nejmladšího hráče Standu za bojovnost a gólmana Míru, díky kterému jsme nedostali desítku.

Sestava:

G: Vrábel

O: Massaro, Dvořáček, Hanák (C),

Ú: Mazzola, Kolín, Wunschová, Novotný, Pešek, Košan, Procházka, Hladík

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka