Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Start přípravky

Začátky ligové sezóny nebývají snadné. Zejména když tým opouští většina hráčů přestupem do vyšší věkové kategorie a není jisté, zda budou po prázdninách zbývající hráči mít zájem pokračovat. U přípravky je to o to komplikovanější, že tým nelze doplnit z jiných věkových kategorií. Přes počáteční nejistotu přinesl zářijový nábor své ovoce a přípravka do svých řad přijala řadu nových dětí.


Start přípravky
Autor: Tomáš Hrachovský | Datum: 5.11.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 4370x

Do prvního ligového turnaje nového ročníku konaného 12.října v Hrdějovicích se zapojili hned čtyři nováčci z celkového počtu osmi zúčastněných hráčů. Přestože pro polovinu týmu to byl premiéra, snažili se vydatně pomáhat těm zkušenějším. Ze čtyř zápasů Rytíři dokázali třikrát vyhrát a jednou remizovat, přičemž v posledním zápase proti děvčatům Štírů České Budějovice nastříleli během desetiminutového utkání 8 branek. První turnaj tak Rytíři zaslouženě vyhráli.

Hrdějovice hostily také druhý turnaj, konaný 3.listopadu. Rytíře čekaly odvety s domácími týmy Štírů a Štírek a navíc dvě utkání s Myšáky a Žraloky z Písku. Tentokrát se do hry zapojili další tři nováčci. Na turnaji Rytíři jedno utkání s přehledem vyhráli a zbývající tři zápasy byly velmi vyrovnané. Z těchto soubojů se Rytířům podařilo vytěžit jedno vítězství a ve dvou zápasech byli jen těsně poraženi. Nicméně přestože v utkání se Žraloky soupeř vedl o více branek, kluci to nevzdali a bojovali do posledních vteřin. Nechybělo mnoho, aby se podařilo vyrovnat. Za to týmu patří velká pochvala!