Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Ach ty standardky...

V nedělní dohrávce 12.2.(za 8.1.kdy jsme byli na GOTHIA cupu ve Švédsku) museli starší žáci dohrávat a sami pořádat ve SH Sezim.Ústí. Soupeř: Tábor a Písek


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 13.2.2012 - 09:49 | Zhlédnuto: 4169x

1.FbK SPŠ Tábor

FBC JIP Český Krumlov - 1.FbK SPŠ Tábor 7:2 (4:1|2:1|1:0)

Utkání  s Táborem jsme chtěli rozhodnout hned na začátku, hrát na 3 pětky a rozložit tak síly před důležitým zápasem s Pískem. Vše se nám plnilo a pěknou svižnou a kombinační hrou jsme soupeře do ničeho nepustili. Tábor se snažil hrát na brejky a vysílat svého téměř jediného střelce Lottera do úniku, ale naše obrana odebírala všechny nahozené míčky a naopak my jsme pak těžili z těchto situací. Opět můžu jen povzdechnout nad spoustou nevyužitých gólových situací, ale tým musím pochválit za soudržnost a pěkně odvedený výkon.

Vyloučení: 3:2

Góly: Hošek (D.Sedlák), Matějček (D.Sedlák), Hajsák, Maurenc (A.Bašta), Maleček (Massaro), Hošek (Matějček), D.Sedlák (Matějček)

TJ Sokol Písek

FBC JIP Český Krumlov - TJ Sokol Písek 5:7 (2:2|3:3|0:2)

Druhý zápas nebo-li finále s velkým bojem. Věděli jsme, že pokud si chceme uchovat naději na vítězství v Jihočeském kraji musíme porazit obávaný Písek a vrátit jim vše za darovanou výhru z Kaplice.

Opět, jako v prvním zápase s Pískem z již zmiňované Kaplice, jsme se nedali zastrašit o hlavu (někdy i dvě) většími kluky a zatlačili je na jejich polovině. A také jsme to byli my kdo se radoval z prvního gólu, kdy na konci 8 minuty Hajsák krásnou nahrávkou z rohu vybídl Malečka k otevření skóre. Sotva jsme se doradovali, hned po 20 vteřinách hry si D.Sedlák vyjel z poza soupeřovo branky a švihem zavěsil do růžku na 2:0. Radost z dobře rozjetého zápasu nám zkalila standardní situace, hned minutu po té, kdy hoši zaklekávali velmi pomalu do zdi a soupeř se, i když z poměrně větší vzdálenosti, nemílil. Jako by to byla předzvěst tohoto zápasu, že standardní situace budou v tomto zápase rozhodovat. Bohužel pro nás, tentokrát již 20 vteřin před koncem první třetiny, soupeř opět propálil naši zeď.

Druhou třetinu začal Písek lépe a zvýšil náskok, poměrně krátce za sebou, na 4:2. Krumlováci, ale odpověděli velmi rychle a po 25 vteřinách, po obdržení 4 gólu, kdy si vyměnili role z prvního dějství, Maleček nahrál a Hajsák snížil na 4:3. Za minutu po naší radosti, že jsme na rozdíl o jeden gól, hrál Písek opět standardní situaci a opět odskočil o dva góly. I tak nás takový stav nepoložil a dál jsme hráli svoji hru, byli úspěšnější a hráli jsme více na soupeřovo polovině. Proto ještě do konce třetiny jsme snížili, nejprve po kombinaci D.Sedláka, který nahrál do pěkné střelecké pozice Hoškovi, a potom vyslal krásnou kolmou nahrávkou Maurenc Massara, který zakončil pěkným blafákem svůj únik.

Třetí třetina byla plná nervů, ale stále jsme to byli my, kdo měl míček na svých holích, stále jsme to byli my, kdo útočil a střílel. Bohužel ani tentorát nám nepřálo štěstí, spousta neproměněných situací a krutě potrestané chyby, v podobě standardních situací (využití 4:0!!!), které soupeř perfektně využil a pojistil si tak vedení ve skupině.

Naše zklamání bylo obrovské, byli jsme opravdu lepším týmem, ale nabídli jsme Písku pár šancí a on je téměř bezezbytku využil. Byl to opravdu hořký konec a mnoho hráčů mělo při závěrečné zdravici slzy v očí...

Vyloučení: 0:1

Góly: Maleček (Hajsák), D.Sedlák, Hajsák (Maleček), Hošek (D.Sedlák), Massaro (Maurenc)

Sestava: D.Sedlák, J.Hošek, A.Bašta, M.Matějček, J.Maurenc, J.Maleček, R.Hajsák, R.Hanák, N.Massaro, T.Malát, A.Sedlák, J.Homolka, V.Bašta, P.Laisek a brankáři: V.Vajsochr a P.Němec