Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

B tým mužů přivezl opět plný počet

Vedoucí týmu David Řeháček pojmul tentokrát svou zprávu ze zápasu B týmu mužů jako útržek ze svého deníčku...


Autor: David Řeháček | Datum: 17.1.2012 - 00:00 | Zhlédnuto: 3942x

15. ledna 2012, zápis 1.

Milý deníčku,

je něco málo po šesté hodině ranní a já píši tyto řádky. V noci se mi spánek vyhýbal, jsem vyčerpaný, ale v FBC Český Krumlov není pro slabochy místo. Dnešní nedělní odpoledne opět strávím s chlapci z českokrumlovského florbalového klubu. Vyrážíme do Kaplice, aby jsme opět získali čest a slávu pro náš klub, pro naše město. Prohra s SKP, dlouhá zápasová pauza a lidé již zapomínají na naše dřívější hrdinské činy. Musíme začít znova! Doufám, že se zadaří!

15. ledna 2012, zápis 2.

Povedlo se!

Dnes jsme se sešli v trochu pozměněné sestavě, ale i tak jsme zvládli urvat plných šest bodů! V prvním utkání nás čekali hoši z továrny na čokoládu. Znovushledání s týmovými parťáky a nové dresy, pro ty co měli doposud pouze zapůjčené, navodili příznivou atmosféru pro nadcházející klání. Pár moudrých slov, týmový pokřik, bule, hvizd rozhodčího, jedeme!  Sedmá minuta první třetiny nás přesvědčila o tom, že je opravdu užitečné se před zápasem trochu rozběhat.  Naše počáteční strnulost dovolila UMPALUMPŮM několik průniků do našeho obranného pásma. Po pár nepřesných střelách se přece jen nepříjemně skákavý míček zatoulal do naší brány -  0:1. Soupeř začal hrát na pět obránců a blokoval všechny naše pokusy vyrovnat. Skóre dokázal udržet až do páté minuty druhé třetiny - 1:1.  Do třetí třetiny jsme šli již s výhodou vedení, sice jen o jeden gól, ale i tak jsme byli klidnější, než po třetině první. Hráči v růžovém podnikli ještě několik výpadů proti naší bráně, ale jinak jsme měli míček na hokejkách převážně my. Ve třetí části zápasu jsme ještě přidvedli dvě brankové oslavy a po závěrečné siréně jsme se tak mohli odebrat do šaten s prvními třemi body po vítězství 4:1.

Cosa Nostra přijela ve velkém počtu nových hráčů, takže jsme pořádně nevěděli co od zápasu čekat. Neznalost soupeře nás ale nevyvedla z míry - hráči z opačné půle hřiště se ani ještě pořádně nerozkoukali a již ve druhé minutě prohrávali 1:0. Což sice dokázali poměrně brzy srovnat, ale od šesté minuty první třetiny začala smršť krumlovských střel dopadat na budějovického golmana a jeho blízké okolí - 8:1 po prvních dvou třetinách.  Druhá minuta třetí třetiny pro nás nebyla vůbec šťastná - dokázali jsme si nechat vstřelit dvě branky v rozmezí devíti vteřin. Ale gólový náskok jsme měli již značný, takže jsme se nenechali rozházet a soupeřům nasázeli další gólovou nadílku. Konečný výsledek 14:3, další tři body!

Z naší strany jsme v obou utkáních předvedli poměrně slušnou kombinační hru, ale ne každý soupeř nám poskytne tolik místa. Nějaké chyby se samozřejmě vždycky najdou, ale na to je spousta místa na tréninku. Takže trénovat, trénovat, trénovat!!!