Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Další rekord a pak zas ten Písek...

Tentokrát v domácím prostředí přivítali starší žáci dva týmy z různých pólů svojí tabulky, poslední Jokers Č.B a první Písek...


Další rekord a pak zas ten Písek...
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 22.2.2012 - 20:42 | Zhlédnuto: 4036x

FBC Jokers Č.Budějovice

FBC JIP Český Krumlov - FBC Jokers Č.Budějovice 30:2 (8:1|15:1|7:0)

Po střeleckých dostizích z budějovické haly s tímto soupřem, jsme chtěli opět nahnat skóre, a proto jsme začali hned od začátku z ostra, ale byl to překvapivě soupeř, který hned s první příležitostí a naší nedůsledností ve středním pásmu, přejel polovinu a z větší vzdálenosti překvapil našeho brankáře. Pak jsme ale převzali otěže zápasu my a na konci třetiny se skóre zastavilo na 8:1. Druhá třetiny přinesla pěkný florbal plný pohledných akcí, které museli potěšit každého diváka. Bohužel třetí třetina přinesla trenérovi zklamání, kdy se hra rozmělnila na plno samostatných akcí, které končili po několika kličkách v rohu hřiště. Ta tam byla lehkost a čistota akcí z druhé třetiny. I tak jsme překonali nám známý rekord a padla i bájná 30.

Vyloučení: 2:2

Góly: ....tentokrát to nebudu vypisovat....

 

TJ Sokol Písek

FBC JIP Český Krumlov - TJ Sokol Písek 9:10 (2:2|3:6|4:2)

Druhý zápas přinesl po týdnu opět finále s velkým bojem. Chtěli jsme strašně moc pokořit nepříjemný Písek, zvláště pak před domácím publikem.

Začali jsme jako vždy velmi aktivně, napadali jsme a chtěli jít zase do vedení a aby to byl Písek, kdo bude nucen dotahovat. Dvě krásné šance, které jsme si vytvořili hned na začátku utkání, kdy míček doslova poskakoval po brankové čáře, nedokázali ale křídla z obou našich útoků zasunout za soupeřova golmana. A tak muselo přijít to známé "nedáš - dostaneš". Po dvou pěkných střelách ze střední vzdálenosti, šel tentokrát soupeř do dvoubrankového vedení. Ale již do 20vt. po druhé brance nahrál pěkně Hajsy před branku a Pepa Maleček se nemýlil. A hned po vyhrané buly, po dalších 7 vt. a samostatné akci, Radek Hanák vyrovnal.

Na začátku druhé třetiny po pěkné výměně Kuldy a Sedlyho, jsme šli do vedení tentokrát my, bohužel však naposledy. Opět jsme zaklekávali do zdi velmi pomalu a soupeř nádhernou ranou do růžku nedal našemu golmanovi šanci. Celá druhá třetina byla hrou nahoru a dolu, krumlovští dřeli, napadali, stříleli, ale mnohdy vedle nebo do gólmana. Možná přece jen velmi agresivní styl naší hry, aktivní napadání a trochu delší pobyt na hřišti, zapříčinilo pomalejší vracení středních útočníků a tím se nabídla šance píseckým útočníkům, kteří zvyšovali skóre ve svůj prospěch po velmi přesných střelách k tyči a do růžku. Na konci druhé třetiny nám soupeř tak odskočil o 3 branky na 8:5.

Vyburcovali jsme se a s vědomím, že stále je ještě jedna třetina před námi a my jsme ti aktivnější, jsme trochu pozměnili styl, vytáhli více svá křídla dopředu, zkrátili střídání a výsledek se začal pomalu dostavovat. Ke konci třetiny to bylo již o gól. Chtěli jsme poslední minutu hrát power play, když zbytečné vyloučení Pepy znemožnilo, tuto variantu a písecký si již uhlídali jednogólový náskok.

Pravdou je, že jsme opět písecké přestříleli, ale počítají se góly a ty jsme nedokázali vstřelit....

Přesto jsem měl velmi dobrý pocit z kluků, kteří bojovali, rvali se, nevzdávali se, napadali, zkrátka lítali a makali, bohužel ale proměňování gólových příležitostí ve vypjatých situacích a někdy i sebekontrola, nám ještě chybí a na vítězství v kraji si budeme muset ještě počkat...

Vyloučení: 2:1

Góly: Maleček (Maurenc), Hanák, D.Sedlák (Matějček), Maleček (Malát), Hajsák (Maurenc), Hanák (Maurenc), D.Sedlák, Malát (Maurenc), Hanák (D.Sedlák)

Sestava: D.Sedlák, A.Bašta, M.Matějček, J.Maurenc, J.Maleček, R.Hajsák, R.Hanák, N.Massaro, T.Malát, A.Sedlák, J.Homolka, V.Bašta, J.Maroušek, D.Kouba a brankáři: V.Vajsochr a P.Němec