Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dobrý výkon, přesto jen 1 bod

Po dobrém startu do sezóny přišel turnaj v Třebíči, kde kluci předvedli velmi slabý výkon. Nejprve podlehli Okříškám 7:9 a v následujícím zápase na poslední chvíli otočili zápas se Ždárem ve svůj prospěch 2:1. A tak před dalším turnajem, který se odehrál v neděli 9.12., vyselo ve vzduchu plno otazníků. Dorostenci však byli jako vyměnění a ačkoliv přivezli pouze jeden bod, předvedli dobrý výkon


Autor: Václav Čáslava | Datum: 14.12.2012 - 10:12 | Zhlédnuto: 3840x

FBC Český Krumlov   -  FBC AKCB Štíři Č. Budějovice       4:5 (2:1|1:2|1:2)

Derby mezi Krumlovem a Budějovicema začalo přesilovkou hostujícího týmu. Opakované záběry přitom ukázaly, že vyloučený D. Sedlák se proti pravidlům neprovinil. Krumlov přesilovku bez větších problémů ubránil. A šel do vedení jako první, v osmé minutě vyslal D. Sedlák do samostatného úniku R. Hajsáka, jenž přehodil hostujícího gólmana. A i nadále se bylo na co dívat. V jedenácté minutě hosté vyrovnali na 1:1, jenže v čase 12:59 rozvlnil síť v početní výhodě J. Maleček. Z druhé třetiny uběhly tři minuty a bylo opět srovnáno 2:2. Radost hostů však trvala opět jen dvě minuty. Tentokrát se prosadil třetí útok, D. Haitmann přihrával a A. Adamják rozvlnil síť. Vzápětí mohli domácí skóre ještě navýšit, ale chyběl důraz před brankou. Co se nepodařilo domácím, podařilo se hostům v desáté minutě, a stav 3:3 vydržel až do přestávky. Třetí třetina začala brankou z hole P. Spáčila, kterého ke skórování vybídnul Duc Hoang Hui. Jenže takřka vzápětí brankář T. Kostka neudržel míček a hosté již po čtvrté srovnali skóre. A že tohle není Tomášův zápas se znova ukázalo v páté minutě, kdy neudržel míček pod vlastním tělem a srazil si ho do brány. I přes velkou snahu domácích se stav již nezměnil. A tak Budějovice vrátili Krumlovu porážku ze začátku sezóny 6:4.

Branky: Hajsák, Maleček, Adamják, Spáčil

Asistence: Sedlák, Hajsák, Haitmann, Duc Hoang Hui

 

Snipers Třebíč   -     FBC Český Krumlov             6:6 (2:0|3:4|1:2)

Do druhého zápasu vstoupili hosté opoznání hůře než k prvnímu utkání proti Štírům. Na hřišti působili ospalým dojmem a šance si vyprácovávali jen zřídka. Třebíč první třetinu ovládla a to se promítlo i na číselném ukazateli (2:0). V první minutě druhé části navíc domácí zvýšili na 3:0 a s Krumlovem to nevypadalo dobře. V čase 4:15 sice R. Hajsák snížil na 3:1, jenže o necelou minutu později domácí opět odskočili na tříbrankový rozdíl. Gólové hody ve druhé třetině pokračovaly. V šesté minutě snížil J. Hošek po přihrávce D. Sedláka. Ale o minutu později se jen dívali jak soupeř zvyšuje na 5:2, tentokrát v přesilové hře. Hosté se však nevzdali, v čase 9:01 snížil po Haitmannově přihrávce R. Hanák na 5:3. A hned při dalším střídání D. Haitmann snížil na rozdíl jedné branky. Do poslední části ani na jedné straně již nenastoupila třetí pětka. Zápas se hrál v rychlém tempu a šancí bylo na obouch stranách požehnaně. První udeřili hosté, D. Sedlák srovnal zápas ve kterém krumlovští povětšinu času prohrávali. Asistoval mu Duc Hoang Hui. V šesté minutě F. Horák zkompletoval hattrick a domácí ještě jednou vedli. Jenže hostující tým odmítl odjet bez jediného bodu. V čase 7:43 uzavřel skóre zápasu P. Spáčil 6:6. V závěru zápasu se ještě blískl parádním zákrokem T. Kostka, jenž dal zapomenout předchozímu nevydařenému utkání a byl opět oporou týmu.

Branky: Hajsák, Matějček, Hanák, Haitmann, Sedlák, Spáčil

Asistence: Sedlák 2 x, Haitmann, Maleček, Duc Hoang Hui

Tabulka

Článek v novinách