Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dohrávka dorostu

Stále ještě sužováni marozením a různými zraněními, jsme vyrazili v úterý 18.3.na 19h, místo tréninku píseckého dorostu, na dohrávku přeloženého zápasu do Písku.


Dohrávka dorostu
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 19.3.2014 - 11:13 | Zhlédnuto: 4758x
FBC Sokol Písek
FBC Český Krumlov - FBC Sokol Písek 4:2 (0:1|1:1|3:0)
Stále ještě rýma a různé pokašlávání, bylo slyšet z naší střídačky, to znamenalo i neúčast na tréninku a potom při zápase se to následně projevilo odskakováním míčku od hole, nejistotou v nahrávkách a nepřesností při střelbě. Nejvíce byla ovlivněna první polovina zápasu, šancí bylo poměrně hodně na obou stranách, ale velká nepřesnost střelby, ale také i hra ze zajištěné obrany, zajistila velmi nízký gólový výsledek.
Přestože jsme měli šancí daleko více, byl v první třetině úspěšnější soupeř, kdy po krátké nahrávce z poza branky prostřelil našeho golmana, 1:0. Hra byla dost svázaná taktikou, každý hráč si hlídal svého a hledala se skulinka pro založení rychlého útoku. Hned v začátku druhé třetiny Maury s Pájou zachytili útok soupeře, nahráli na Pepu Hošků a ten našel krásně křižnou nahrávkou Kuldu, který lehce zápěstím vyrovnal do pravého růžku písecké branky, 1:1. Bohužel do konce třetiny se opět soupeř ujmul vedení, když po jedné akci pěkně zarotoval před brankou a dorážkou dal na 2:1. Nikolíno jel ještě v závěru třetiny několikrát na branku, ale zase minul.
Ve třetí třetině jsme konečně přetavili naši převahu na góly. Vyrovnání přišlo po úniku dva na jednoho, Kulda nahrál přesně Sedlymu, ten okamžitou střelou na branku na Kuldu, s ukázkovou tečí 2:2. Chvilku po té, z následného tlaku jsme rozehrávali standartku, Pepíno Hošků na Sedlyho a ten střelou mezi nohy golmana, 3:2. Za dvě minuty byla situace téměř jak přes kopírák. Standartka, rozehrával Sedly na Mauryho, střela zapadla do písecké klece a my slavili 4:2. Ke konci zápasu bylo ještě krátké drama, když rozhodčí vyhodnotil bránění Zdendy v brankovišti nájezdem. Vajsy, ale nechtěl již gól za svými zády a krásným skokem po míčku, sebral soupeři šanci na snížení. Hráli jsme tedy oslabení. Po půl minutě Kulda chtěl vypíchnout míček a rozhodčí jej vyloučil za sekání. Ale i oslabení 5:3 jsme ustáli a připsali si další body.
Přestože bylo na klukách vidět, že jsou oslabený po různých nemocech, hráli zodpovědně, chytře a zasloužili si vyhrát.
.
Góly: 2x Matějček, Maurenc, Sedlák
Asistence: 2x Sedlák, 2x Hošek
.
Sestava:
G: L.Vajsochr (Vajsy)
H: Sedlák (Sedly), Matějček (Kulda), Homolka J. (Houmy), Bašta A.(Ája), Chochol (Zdenda), Hošek, Maleček, Wunsch (Pája), Massaro (Nikolíno), Maurenc (Maury)
Trenér: D.Sedlák
Vedoucí: K.Bašta
.
Výsledky - tabulka