Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dorost pokračuje se sbíráním bodů

Po velmi pěkném výkonu dorost přivezl z kaplické haly další cenné body. Kaplici doslova k ničemu nepustil a nad Sezimákem ještě minutu před koncem vedl...


Autor: Miroslav Lindner | Datum: 29.1.2012 - 17:50 | Zhlédnuto: 4192x

FBC Spartak Kaplice

FBC DDM Český Krumlov - FBC Spartak Kaplice 7:1 (3:0|2:1|2:0)

Krumlovští dorostenci posíleni o starší žáky vstoupili do utkání s jediným cílem- vyhrát. Ihned od úvodního hvizdu se do soupeře zakousli a po gólu Tomáše Prokeše ve čtvrté minutě začali hrát svoji hru. Ze zajištěné obrany vyráželi zejména starší žáci do rychlých protiútoků a po brankách Matějčka v deváté a Malečka ve čtrnácté minutě vyhráli první třetinu 3:0. Ve druhé třetině dovolili Kaplicím snížit, ale ihned po vystřídání zvyšoval Sedlák na 4:1 v přesilovce a Matějček o minutu později na 5:1. Ve třetí minutě poslední třetiny vstřelil Dan Sedlák svůj druhý gól a o utkání bylo rozhodnuto. Na konečných 7:1 upravil krásnou střelou Pepa Maleček. Vyloučení 3:4.

 

TJ Spartak Sezimovo Ústí

FBC DDM Český Krumlov - TJ Spartak Sezimovo Ústí 5:5 (2:4|3:4|4:0)

Druhý zápas se nesl ve velmi svižném tempu, kde dorost FBC DDM Český Krumlov dostal pod tlak, ale před koncem první třetiny vstřelil Kuba Homolka gól a tím nastartoval celý tým k vynikajícímu výkonu s favorizovaným soupeřem. Druhá třetina byla přehlídkou vynikajících zákroků brankáře Tomáše Kostky, jakož i celé obrany. Výsledkem bylo po gólech Haitmana a Hanáka vedení 3:0. Krátké zaváhání však soupeř dokázal využít a dostal se po dvou vstřelených brankách zpět do hry. Celá třetí třetina byla v režii domácího týmu a vstřelením vyrovnávací branky na 3:3. Našim se podařilo ze zajištěné obrany ihned z protiútoku zvýšit  Malečkem  na 3:4 a o minutu později Hajsákem na 3:5. V závěru utkání soupeř zapnul na třetí stupeň a minutu před koncem vyrovnal na 5:5. Remíza a dělení bodů bylo zcela spravedlivé.

V obou zápasech je nutno vyzdvihnout vynikající hru brankáře a oproti ostatním zápasům i dobrou hru obrany. Souhra a koncentrace se projevila hlavně ve druhém utkání.

Sestava:T.Kostka, J.Lindner, D.Malý, Duc Hoang  Hai, D.Haitman, D.Nguyen, D.Bína, A.Adamják, P.Fornbauem,J.Homolka,T.Prokeš,D.Sedlák, M.Matějček, J.Maleček, R.Hanák, J.Linek a R.Hajsák.