Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Důstojné zakončení

V neděli 14.04.2012 sehrál tým dorostu FBC DDM Český Krumlov ve Všesportvní hale v Českém Krumlově poslední dva zápasy 2.ligy divize V západ s mužstvy TJ Spartak MAS Sezimovo Ústí a TJ Sokol Písek


Důstojné zakončení
Autor: Miroslav Lindner | Datum: 17.4.2012 - 21:27 | Zhlédnuto: 4185x

FBC DDM Český Krumlov : TJ Spartak MAS Sezomovo Ústí  6:6 (3:3,0:1,3:2)

Krumlovští dorostenci vstoupili do utkání s odhodláním sehrát vyrovnanou partii s výborným Spartakem. Ze zajištěné obrany vyráželi do protiútoků a až do konce druhé třetiny byli silnému soupeři zdatným  protivníkem. V poslední části utkání se projevila větší touha našich dorostenců po zisku bodů a za stavu 3:5 rozebrali favorizovaného soupeře a góly Bíny, Haitmana a 8 vteřin před koncem Pepy Hoška, zaslouženě vyrovnali. Sezimákům nepomohl ani nařízený trestní nájezd. Branky za Krumlov Haitman 3x(Kostka 2x), Bína 2x(Haitman), Hošek (Haitman). Vyloučení 1:4. Přesilovky 1:0.

FBC DDM Český Krumlov : TJ Sokol Písek  4:6 (1:1,1:2,2:3)

Ve druhém zápase sehrál dorost FBC DDM Český Krumlov s favorizovaným Pískem vyrovnanou partii. Nutno podotknout, že štěstíčko stálo na straně lídra tabulky. Našim se podařilo vtřelit po několika přečísleních dvě tyčky a střelou z dálky také jedno břevno. V celkem pohledném zápase naši dorostenci houževnatě bojovali, ale bohužel nakonec prohráli. Branky za Krumlov: Hošek 2x(Haitman 2x), Malý (Duc Hoang Hai), Prokeš (Adamják). Vyloučení 1:1.Přesilovky 0:0.

V obou zápasech je nutno vyzdvihnout vynikající hru brankáře Tomáše Kostky a bojovnost celého týmu.

Sestava:T.Kostka, J.Lindner, D.Malý, Duc Hoang  Hai, D.Haitman, D.Bína, A.Adamják, P.Fornbauem, T.Prokeš, P.Čapek a J.Hošek.

 

Závěrem nutno dodat, že se naši dorostenci celou sezonu sehrávali a jejich premiérová účast v divizi nakonec skončila krásným 4.místem. Nyní čekáme na Play-off a přidělení soupeře z východní divize.

Ještě jednou díky.

Míra