Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

FCB Čtyrák - Třeboň 21.10.07

Článek převzatý ze stránek FBC Čtyrák, kde psali o našem společném zápase


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 21.10.2007 - 16:35 | Zhlédnuto: 168798x

První zápas dne nás čekal s týmem FBC Český Krumlov. Zatím jsme nevěděli do čeho jdeme. Začátek zápasu připomínal spíše takové oťukávání, bohužel s několika chybami v obraně. V polovině třetí minuty soupeř využil situaci a vstřelil první branku zápasu. Po zbytek první třetiny již další gól nepadl.

Po přestávce sílil tlak na soupeřovu bránu, dokonce se nám povedlo skórovat do posunuté brány, bohužel gól nebyl počítán. Rozhodčí nezvládli situaci. V čase 8:30 byl na vyloučen na dvě minuty Jakub Med. Nastoupila formace pro oslabení a úspěšně odrazila soupeřovi útoky, vyvynuli se i nějaké ty šance. Krátce po vypršení našeho trestu vyloučili rozhodčí hráče Českého Krumlova. Ve hře 5 na 4 střel bylo požehnaně,ale protlačit míček za brankovou čáru se nepodařilo. Po konci druhé části stav stále 0:1 ve prospěch Krumlova.

V poslední třetině jsme hráli na 200%, ale to nestačilo. Ve střelách na bránu jsme značně předčili soupeře, nicméně gól ne a ne padnout. Jednou i prošel míček za golmanovými zády po brankové čáře, ale znovu vylétl. Nakonec se podařilo v polovině dvanácté minuty vyrovnat. K závěru Jan Mansfeld táhl míček v brejku sám na golmana, v tu chvíli byl však zezadu faulován hráčem Krumlova, který se šel posadit na trestnou lavici 26 vteřin před koncem. 

I přes velké nasazení smůla při střelách nám zajistila 1 bod a remízu 1:1.