Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci bojovali až do konce

Velmi sympatický výkon předvedli naši mladší žáci poslední listopadový víkend na domácích zápasech v českokrumlovské hale, přestože nevyhráli jediný zápas. Utkali se s týmy FBŠ Jihlava, SK Meťák Black a SK Meťák Orange Č. Budějovice.


Mladší žáci bojovali až do konce
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 1.12.2015 - 22:06 | Zhlédnuto: 3398x

FBC Český Krumlov – FBŠ Jihlava                               1:3  (0:2|1:1)

FBC Český Krumlov – SK Meťák Orange ČB                1:5  (1:1|0:4)

FBC Český Krumlov – SK Meťák Black ČB                   0:6  (0:1|0:5)

Poprvé v sezóně jsme mohli hrát na tři útoky. Trochu více se ovšem zapotila naše obrana, protože ta naopak zase hrála jen na tři beky (David + Šimon H., + Max).

V zápase s Jihlavou se prosadil náš nejmladší hráč Honza Pilař (centr třetí lajny), který byl důrazný před brankou. Utkání bylo otevřené až do konce. Škoda, že jsme nevyužili šance, které jsme si vypracovali. S Meťákem jsme měli vždy skvělý první poločas, kdy jsme hráli se soupeřem vyrovnaně a drželi těsné skóre. V druhé části už nás Meťák dokázal nachytat a všechny naše chyby v obranném pásmu potrestal. Soupeř byl rychlejší a má plno technicky dobrých hráčů. Nám chybí právě ta rychlost a koncovka. Jedno želízko v ohni ovšem máme a to je Amálka, která lítala po celém hřišti a hodně znepříjemňovala soupeřům rozehrávku. Musím ale pochválit všechny hráče včetně gólmanů. I když jsme prohrávali o několik gólů, tak stejně celý tým hrál naplno s vysokým nasazením. Každý hráč nechal na hřišti, co nejvíce mohl. V týmu byla pohodová bojovná atmosféra, a tak to má být. A oba naše góly dali nejmladší hráči – Honza a Ivo. Je skvělý, že se dokázali prosadit.

Velký dík také patří našim fanouškům, kteří vytvořili atmosféru jak na extralize :-)

Mladší žáky nyní čeká pauza v ligových zápasech. Další odehrají až 6.2. 2016  v Táboře.

Sestava:

Gólmani: Petr, Dan

Obrana: Šimon H., David a Max

Útok: Standa, Vašek, Amálka, Šimon Š, Tadeáš, Ivo, Lucka, Honza, Matyáš

Trenéři: Veronika Netušilová, Pavel Wunsch

Foto: Jindra Řeháčková

http://www.jindrafoto.cz/shop/fbc-ck-sk-metak-orange-cb_59.html