Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci na posledním turnaji první

Na poslední turnaj Jihočeské ligy mladších žáků jsme se vydali v neděli 29. března až do Jindřichova Hradce. Čekali nás zápasy s domácím týmem FK Slovan, dále s Milevskem a Dačicemi.


Mladší žáci na posledním turnaji první
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 2.4.2015 - 12:57 | Zhlédnuto: 3709x

Zápas proti Milevsku byl nejnáročnější, protože soupeř disponuje velmi dobrými střelci a téměř všechny jejich střely byly nebezpečné. Do poslední chvíle oba týmy bojovali o vítězství, zápas byl hodně vyrovnaný, a tak nakonec skončil remízou 5:5. Proti domácímu a pořádajícímu týmu se nám dařilo hned od začátku. Krásnými góly se blýskli Matěj, kapitán Dan, Standa, Vítek a Ondra. V zápase s Dačicemi jsme měli převahu téměř celý zápas. Výborně odehrálo oslabení duo Dan a Matěj, kdy soupeře k ničemu nepustili a ještě se jim podařil vstřelit gól. Pozitivní je, že se na vítězství podílely všechny naše formace stejně jako v zápase proti Hradci.

Všichni hráči a hráčky bojovali jako lvi, a tak jsme si odvezli nejen pohár a diplom za první místo, ale i dobrý pocit z předvedené hry. Pro hráče narozené v roce 2002 to byl zároveň poslední turnaj odehraný za mladší žáky. V příští sezóně si zahrají již ve vyšší kategorii starších žáků na velkém hřišti systém 5+1. Dan, Matěj, Sam patřili již letos mezi pilíře starších žáků, příští rok se k nim přidá i Ondra, Vítek P. a Bára. Všichni se na tomto turnaji předvedli v dobrém světle, nechyběla bojovnost ani týmový duch, a tak máme určitě na čem stavět pro příští sezónu.

FBC Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko                          5:5

G: Beniačik 2x, Mazzola 3x

 

FBC Český Krumlov – FK Slovan J.Hradec                               8:4

G: Beniačák 2x, Kolín 2x, Košan, Pešek, Kamír

A: Doubravský 2x, Pešek 2x, Beniačiková, Mazzola

 

FBC Český Krumlov – TJ Centropen Dačice                             8:4

G: Mazzola 4x, Kolín 2x, Pešek, Beniačik

A: Pešek 2x, Beniačik, Doubravský, Kamír, Maurenc

Sestava: G: Maurenc Víťa, Dan Kolín („C“), Sam Mazzola, Vašek Doubravský, Matěj Beniačik, Bára Beniačiková, Standa Košan, Vítek Pešek, Ondra Kamír

Foto: Ing. Vlastimil Kamír