Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci pokořili všechny soupeře

První turnaj v novém roce odehráli naši mladší žáci v neděli 12. ledna v českobudějovické Sportovní hale. Utkali se s týmy FBC Štíři Č. Budějovice, FBC Došwich Milevsko, FK Slovan Jindřichův Hradec Red a FK Jindřichův Hradec Blue.


Mladší žáci pokořili všechny soupeře
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 15.1.2014 - 17:14 | Zhlédnuto: 3457x

Po Vánocích byli kluci natěšeni na další turnaj. Hned v prvním zápase jsme poměřili sílu s domácími Štíry. Jako vždy jsme měli pomalejší start a z počátku byla hra z naší strany ospalá. Naštěstí se kluci včas probrali, a díky třem brankám kapitána Sama, jsme zvítězili. Těžší zápas nás čekal s týmem Milevska, který si přivezl sebou početnou sestavu. Milevští hráči se dobře pohybovali po hřišti, byli docela sehraní a jejich střely nebezpečné. Největším kamenem úrazu byl ale pro soupeře náš šikovný hráč Tomáš Hanák, který dával krásné výstavní góly ze všech možných pozic a protože měl výborný pohyb, těžko ho soupeři bránili. Díky jeho pěti gólům jsme nad Milevskem vyhráli, ale jinak Došwich předváděl pěkný florbal. Potom nás čekal snadnější zápas s jindřichohradeckým červeným týmem, který se téměř nedostal na svojí útočnou polovinu a spíše se snažil bránit naše útoky. Kluci jim skoro nepůjčili míček a vyhráli zaslouženě vysokým skórem. Poslední zápas na turnaji jsme odehráli s jindřichohradeckým modrým týmem, který byl rozhodně silnější než červený. Hned na začátku se nám podařilo nasázet soupeři několik rychlých gólů, což rozhodlo. Hradečtí ale měli také zajímavé šance, některé proměnili, ale ostatní jim pochytal náš brankář Víťa, který měl na tomto turnaji dobrou formu. Je jen škoda, že na konci turnaje neproběhlo vyhlášení výsledků jako důstojné zakončení. Klukům to ale radost z prvního místa rozhodně nezkazilo.

 

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice                           4:2

Branky: Mazzola 3x, Švanda 1x

Asistence: Švanda 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC Došwich Milevsko                             8:5

Branky: Hanák 5x, Mazzola 2x, Švanda 1x

Asistence: Solař 1x, Švanda 1x, Mazzola 1x, Novotný 1x

 

FBC Český Krumlov – FK Slovan J. Hradec Red                       12:0

Branky: Hanák 6x, Mazzola 5x, Procházka 1x

Asistence: Hladík 2x, Hanák 1x, Švanda 1x

 

FBC Český Krumlov – FK Slovan J. Hradec Blue                        7:3

Branky: Hanák 4x, Švanda 1x, Mazzola 1x, Dvořáček 1x

Asistence: Dvořáček 2x

 

Sestava: G: Vít Maurenc, Samuele Mazzola, Adam Solař, David Dvořáček, Jakub Švanda, Aleš Novotný, Šimon Hladík, Tomáš Procházka, Tomáš Hanák

Trenéři: Veronika Netušilová, Václav Čáslava