Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mladší žáci vybojovali 3.místo

Druhý turnaj mladších žáků se hlavně nesl v duchu sbírání zkušeností našich nováčků, kteří hráli první větší turnaj v kategorii mladších žáků. Tentokrát jsme se střetli ve Sportovní hale Meťák v Českých Budějovicích s týmy FBC Štíři České Budějovice, FBC UNITED Č. Budějovice A a B.


Mladší žáci vybojovali 3.místo
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 21.10.2013 - 08:31 | Zhlédnuto: 3543x

I když zpočátku byla naše hra chaotická a Štíři nás evidentně přehrávali, dokázali jsme pak díky gólům našeho kapitána Samuela zkorigovat výsledek. Naše předvedená hra ovšem nebyla ideální. Po prvním utkání jsme hráli hned druhé s týmem United A, ve kterém se klukům ještě stále nedařilo dobře si pokrývat hráče a lépe kombinovat při přechodu do útočného pásma. Lepší souhru kluci předvedli až ve třetím zápase, i přestože se jim nepodařilo zvítězit. Myslím si, že kdyby zbývalo více času, tak kluci vyrovnali, protože na závěr jsme na soupeře hodně tlačili. S dobrými pocity a s tím, že si chceme utkání užít, jsme šli do posledního zápasu o třetí místo, který jsme hráli opět s týmem United B. Kluci se více soustředili, lépe se už pohybovali po hřišti a dokázali si vytvořit více šancí. V druhé polovině zápasu, díky postavení hráče v malém brankovišti při volném úderu hráčů United, bylo nařízeno trestné střílení, které náš gólman Víťa vychytal, a proto byl náš hráč Jakub, který se tím provinil, vyloučen na jednu minutu. Naštěstí se nám podařilo vyloučení ubránit, i přestože dvojice Mazzola-Massaro ho hrála spíše ofenzivně než defenzivně a dokázala si vypracovat i nějaké šance. Kluci byli spíše v euforii z dobře rozehraného zápasu a chtěli soupeři evidentně nasypat ještě více gólů do branky. Šancí bylo mnohem více, ale se čtyřmi vsítěnými brankami a vychytanou nulou brankáře Víti jsme všichni spokojeni. Pozitivní také je, že v tomto utkání se snažili více prosadit i nováčci a bylo jich na hřišti vidět.

 

V dobrém světle se tentokrát blýskl náš hráč Jakub Švanda, který si připsal čtyři góly a jednu asistenci a samozřejmě kapitán Samuel Mazzola s osmi góly a třemi asistencemi. Oba kluci nebyli jen nejproduktivnějšími hráči, ale i tahouny celého týmu. Z nováčků bych vyzdvihla Matyáše Kašáka.

 

FBC Český Krumlov – FBC Štíři České Budějovice                              5:8

Branky: Mazzola 4x, Švanda 1x

Asistence: Dvořáček 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice A                                   2:5

Branky: Švanda 2x

Asistence: Mazzola 1x

 

FBC Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice B                                   4:5

Branky: Mazzola 2x, Švanda 1x, Kašák 1x

Asistence: Švanda 1x, Mazzola 2x

 

Zápas o třetí místo

 

FBC Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice B                                   4:0

Branky: Mazzola 2x, Massaro 1x, Kašák 1x

 

Sestava: G: Vítek Maurenc, David Dvořáček, Samuele Mazzola, Matyáš Kašák, Jakub Švanda, Filippo Massaro, Petr Kalandra, Tomáš Procházka, Jaromír Maurer, Šimon Hladík, Aleš Novotný

 

Trenér: Netušilová