Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži konečně zabrali a mají 6b.

V nedělním dopoledni v Kaplici, čekali na naše barvy další dva soupeři, obávaná Kaplice (zatím na 3.místě) a Havlíčkův Brod (na 8.místě). Muži museli již konečně začít bodovat, pokud chtějí zůstat ve III.lize, kam sice herně náš tým patří, ale přístup některých hráčů k tréninkům a k zápasům nás zatím jen oslaboval.


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 27.1.2013 - 21:21 | Zhlédnuto: 3918x

FBC Spartak Kaplice

FBC Český Krumlov - FBC Spartak Kaplice 7:3 (3:2|3:0|1:1)
Otevření skóre zápasu bylo velmi rychlé, když si kaplické křídlo již minutu po úvodním hvizdu zaběhlo za naší branku a rychlým obtočením okolo tyčky překvapilo golmana Kincla. Náš tým se rychlého gólu nezalekl a neohroženě útočil, ale i zodpovědně bránil, křídla se vracela a pomáhala obraně. Po pěkné akci v 8. minutě zápasu Konrád našel Bednáře a bylo vyrovnáno. Soupeř se jen těžko prosazoval a přecházel na naší polovinu. Ještě jednou se mu však podařilo skórovat v úvodní třetině, když téměř od poloviny lehce nahodil balonek na branku a ten zapadl za záda našeho golmana, který měl v ten moment úplně zakrytý výhled. Odpovědět na tento gól nám trvalo jen necelou minutu, Feferle vypíchl obránci míček a spolu s Trestrem jeli dva na jednoho, přesná nahrávka a rychlé zakončení znamenalo 2:2. Minutu před koncem jsme zamkli soupeře na jeho území, Žák z obrany nahrál Feferlemu, 3:2. Půl minuty před koncem třetiny Konrád zůstal déle na palubovce, nestihl již rozjetého kaplického centra a fauloval. Dostal 2 minuty, ale pak nepochopitelně a zbytečně okomentoval rozhodčího a dostal ještě 10 minut. Soupeř měl před sebou 4 minuty přesilovku (2+2 min). Do konce třetiny se ale již nic nestalo, hned v úvodu druhé jsme zmařili soupeřovi akci, Šesták vybídl Trestra, ten unikl a zvýšil na 4:2.
Přesilovku jsme ustáli a hned z následné akce, Bednář krásně obešel obránce a nahrál na střed na Homolku, který ze své pozice nezaváhal, 5:2. Po uplynutí 10-minutového trestu naskočil Konrád za záda kaplické obrany dostal přesnou nahrávku od Čáslavi a pěkný blafákem si položil brankáře a pojistil vedení na 6:2. V poslední třetině jsme trochu moc útočili, zapoměli také bránit, soupeř šel 3 na 2 a střelou pod ruku Kincla snížil na 6:3. Naše převaha a síla z nás ale čišela, neznervoznili jsme, hráli svou hru a v 8.minutě Fefrle, zatáhl balonek za soupeřovic branku a lehkým dloubákem našel před brankou číhajícího Trestra, 7:3.
Výborná souhra, hlavně hra od zadu, bránění, vracení křídel, to vše bylo úspěchem naší zasloužené výhry.
Góly: Konrád, Bednář, Trestr, Homolka, Feferle, Trestr 3x

Asistence: Čáslava, Sedlák, Žák, Homolka, Bednář, Konrád, Feferle 2x

 

Sokol Eruption H.Brod B

FBC Český Krumlov - Sokol H.Brod B 19:7 (4:0|9:1|6:6)

Zkráceně Havlbrod nedorazil zrovna v nejpočetnějším stavu, ale zkušenost některých  jeho hráčů z I.ligy a juniorů z II.ligy nás podněcovala k opatrnosti. Nabuzeni, ale vítězstvím z prvního zápasu, jsme doslova vlétli na soupeře a rozhodli zápas do 4 minut. Za stavu 4:0 si zaskočený soupeř vzal time, náš gólový příděl zastavil, ale ne na dlouho... Ve druhé třetině jsme spustili opět náš brankostroj a naše gólová chuť nás neopouštěla,  jedna krásná akce stíhala druhou a téměř všichni jsme se vystřídali v zápise zápasu. Na konci II.třetiny byl stav 13:1!!! Do této chvíle se nedalo naší hře snad nic vytknout, pěkné akce, pohyb, vracení a zodpovědná obrana, prostě samé superlativy.

Bohužel to vše vzalo za své v poslední třetině a na palubovce bylo jiné mužstvo, tahání míčku, někdy překombinování, již žádný pěkný "zámek" v útočné třetině a nahrávka na obranu....místo toho zatažení za branku, ztráta a přečíslení 3 na 2 nebo 4 na 2. Tatam byla zodpovědnost celého týmu a pěkné pohody. Třetina zkončila šíleným skóre 6:6 a pokazila tak nádherný dojem z celého dne....škoda. Ukázali jsme ale velkou sílu a doufám, že se nám tento stav podaří udržet do dalších klání o body.

Góly: Homolka 3x, Sedlák 3x, Bednář 3x, Feferle 4x, Konrád 3x, Trestr 2x, Šesták

Asistence: Konrád 5x, Homolka 2x, Sedlák, Feferle 3x, Trestr 6x, Bednář

Sestava: Kincl, Kudláček – Šesták, Sedlák, Žák, Čáslava – Trestr, Doležal, Feferle, Homolka, Konrád, Bednář