Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži letos začali jako první a mají 3 body

Již 14.9.v sobotu začala sezóna pro družstvo mužů. Hned v prvním zápase jsme se utkali s nováčky ve 3.lize, s týmem Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou, který čerstvě postoupil do naší ligy, a ve druhém zápase, dalo by se říci také nováčky, 1.FbK Tábor, který naopak sestoupil ze 2.ligy.


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 15.9.2013 - 21:20 | Zhlédnuto: 3618x

Sklo Bohemia Světlá n.Sázavou

FBC Český Krumlov - FBC Sklo Bohemia Světlá n.Sázavou 7:3 (4:1|1:2|2:0)
Velmi brzo jsme otevřeli skóre, první gól v zápase a také v této sezóně vsítil L.Homolka po pěkné nahrávce zpoza branky od P.Doležala. Bohužel vedení nevydrželo dlouho, hned z následné bule, sklouzl míček na pravé soupeřovo křídlo, ten okamžitou nahrávkou našel rozběhlého centra, který lehkou střelou nad golmanovu nohu vyrovnal. Hra se po obou gólech přelévala z jedné strany na druhou a na další střely do branky jsme si museli počkat až do 10.minuty. Tentokrát A.Bednář našel opět číhajícího L.Homolku před brankou, který stejnou střelou dostal tým opět do vedení, 2:1. Hned po vhazování jsme nahodili míček před branku a v následné schrumáži se nejlépe zorientoval P.Doležal a pojistil na 3:1. Další lajna zamkla soupeře hned po vhazování na jeho polovině, svírala ho téměř jednu minutu, po několika rychlých nahrávkách našel D.Žák D.Feferleho na pravém křídle a ten švihem zvýšil naše vedení, 4:1.
Druhá třetina přinesla vyrovnanou hru, gólově měl z ní více soupeř a vyhrál ji 2:1, když za naše barvy skóroval A.Bednář po samostatné akci.
Hned v začátku třetí třetiny, jsme šli do oslabení, ale soupeř neměl míček pevně pod kontrolou, výborně napadající D.Feferle vypíchl míček soupeři a vyslal mezi obrance přesnou nahrávku na zabíhajícího D.Sedláka, který zvýšil na 6:3. V 5.minutě zápasu, unikající "mladé" pravé křidýlko D.Haitmann, rychle zastavil pár metrů za polovinou, bránicí hráč ho přeběhl a tak mohl pohodlně nahrát na centra D.Sedláka, který střelou zápěstím uzavřel gólově tento zápas na 7:3.
 

1.FbK Tábor

FBC Český Krumlov - 1.FbK Tábor 2:11 (2:4|0:3|0:4)
Do druhého zápasu jsme si řekli, že půjdeme opatrně, nebudeme otevírat hru, raději si počkáme na technicky velmi dobře připraveného soupeře, ale na hřišti jsme se nedokázali udržet a stále napadali a otevírali hru, což rychlý soupeř velmi uvítal a spokojeně navyšoval skóre zápasu.
Je potřeba si vzít z tohoto zápasu příklad, držet dohodnutou taktiku a neotvírat hru pro takto vyspělé soupeře.
Sestava:
G: J.Kudláček
H: V.Čáslava, D.Řeháček, J.Egrmajer, D.Žák, A.Bednář, P.Doležal, L.Homolka, D.Sedlák, D.Feferle, D.Haitmann