Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži mají opět jednu výhru a jednu prohru

Poslední víkend v listopadu si muži zahráli v "nedalekých" Strakonicích. Na pořadu dne měli nejdříve šikovný mladý tým domácích a opět po týdnu Havlíčkův Brod. Bohužel ani tentokrát jsme neměli hráče na dvě kompletní lajny a odjeli na zápas jen v 8 lidech.


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 2.12.2013 - 16:42 | Zhlédnuto: 3577x

FBC Strakonice

FBC Český Krumlov - FBC Strakonice 1:10 (0:4|1:3|0:3)

Po příjezdu jsme zjistili, že šikovný obránce, junior Pavel Čapků, má pořezanou ruku z minulého dne, takže po první třetině musel pro bolest a otevření rány odstoupit a my dohrávali zápas v 7 hráčích.

Zkráceně řečeno jsme byli lahodným soustem pro mladé lítající kluky ze Strakonic. My jsme se snažili zápas odbránit, nevyčerpat se, pro důležitý souboj s H.Brodem, kde jsme chtěli a potřebovali bodovat.

.
Góly: Šesták
Asistence: Homolka
.

Sokol Havlíčkův Brod B

FBC Český Krumlov - Sokol Havlíčkův Brod B 7:1 (3:1|2:0|2:0)
Zjednodušeně řečeno, takticky výborně odehrané utkání.
Havlbrodští, posíleni opět dvěma hráči s A-týmu, velmi pěkně si nahrávají, mnohdy ale až moc, nás velmi často zavírali v našem pásmu, ale mi jsme si jejich hráče velmi dobře přebírali a výborně bránili. Šetřili jsme své síly a z velmi rychlých výpadů skórovali. Pavlovi, jsme ruku znovu obvázali a mohli jsme své síly rozložit na alespoň 8 hráčů.  Soupeř nás postupem času svíral víc a víc, měl několik přesilovek, ale vše jsme výborně ustáli a připsali si důležitou výhru a 3 body.
.
Góly: Homolka, Doležal 2x, Sedlák 2x, Feferle, Šesták
Asistence: Čapek 2x, Sedlák, Doležal, Feferle
.
Sestava:
G: J.Kudláček
H: Feferle, Sedlák, Homolka L., Čáslava, Šesták, Čapek, Egrmajer, Doležal
.
Výsledky - tabulka