Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Muži přivezli konečně body

V sobotu vyrazilo mužské Áčko k dalším dvěma utkáním Regionální ligy. V hale v Sezimově Ústí zkřížilo hole s rezervou Strakonic a SK JeMoBu z Vysočiny.


Autor: Petr Vágner | Datum: 27.10.2014 - 09:28 | Zhlédnuto: 3544x

FbC Strakonice B

FBC Český Krumlov - FbC Strakonice B 7:1 (3:0|0:0|4:1)
Naši hráči vlétli do zápasu s chutí a po dvou a půl minutách vedli již 2:0, v půlce první části navyšoval Sedlák na 3:0. Druhá třetina se nesla ve znamení herního chaosu, v útoku chyběl pohyb a nechali jsme se zatlačit na naší polovinu, soupeř naštěstí řadu chyb nevyužil, a tak jistě chytající Ondřich stále držel čisté konto. V poslední části se herní projev zlepšil, více jsme běhali a dokázali vstřelit celkem 4 branky. Strakonice snížily v přesilovce 5:3 na konečných 7:1. 
.
Branky: Sedlák 2, Doležal 2, Písek, Vraspír, Hajsák
.

SK JeMoBu

FBC Český Krumlov - SK JeMoBu 6:4 (2:0|1:2|3:2)
Z počátku zápasu jsme opět drželi soupeře dál od našeho golmana Ondřicha a vpředu se po individuální akci zpoza branky prosadil důrazný Doležal a pak i chytrou tečí Vraspír. Tempo našich borců postupně ochablo, hra jevila známky anarchie a hráči z města čaje procházeli volně středem hřiště. Výsledkem byly dva góly v naší síti, přesto jsme dokázali do konce druhé části strhnout vedení na naši stranu. K lepšímu výkonu zavelel po 19 vteřinách třetí třetiny kapitán Sedlák a jeho příkladu následoval střelou do šibenice Homolka. JeMoBu ještě dokázalo snížit v přesilovce a následně půl minuty před koncem už jen upravilo skóre. 
.
Branky: Homolka 2, Doležal, Sedlák, Vraspír, Čížek.
.
Sestava:
G: Ondřich
O: Čapek, Hrmo, Šesták, Kohoutek J.
U: Čížek, Hajsák, Písek, Sedlák, Vraspír, Mačejný, Vágner, Homolka L., Doležal
.
D.Sedlák: "Jsem velice rád za šest bodů, výhry nám pomůžou po psychické stránce. Mrzí mne ale naše výpadky, hlavně ve druhých třetinách polevíme a necháme se od soupeře dostat pod tlak.Musíme stále všichni pracovat na přebírání si hráčů v obranné fázi."
.
Výsledky - tabulka