Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Plzeň je naše!! :-)

Na Pilsen games v sobotu 9.6.2012 vybojovali starší žáci 1.místo a udělali tak krásnou tečku za vydařenou sezonou...


Plzeň je naše!!  :-)
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 10.6.2012 - 11:08 | Zhlédnuto: 4513x

Již v 5.15h byl sraz v ČK u haly a odtud vyjíždělo družstvo starších žáků na svou misi do Plzně za netypického florbalového počasí, za velmi silného deště (vždy když máme zápas je krásně, slunečno), ve složení: Vajsochr, Tomáš, Malát, Homolka, Maurenc, Massaro, Maleček, Hajsák, Sedlák D., Hošek, Matějček, Kouba, Bašta V. a A.

První nás uvítal tým Plzně B, který ještě pln sil dovedl vzdorovat našemu týmu první 15-ti minutovku a prohrával jen 0:2, ale po přestávce se krumlovští rozběhali a přidali do plzeňské sítě další 4 góly (ČK - Plzeň B 6:0)

Celkem 6 družstev se sjelo na Plzeňské hry tuto sobotu, byl zvolen systém dvou skupin a tím pádem ještě jeden tým zbýval do odehrání základní skupiny, tým TJ Baník Sokolov. Již po 10 minutách jsme vedli 5:0 a bylo rozhodlo o tomto zápase a jasné, kdo postoupí přímo do semifinále tohoto turnaje. Jediné co mne mrzelo, že kluci více neroztahli hru do stran, aby se více šetřili, nechali soupeře více běhat, což je velmi důležité pro tyto celodenní turnaje. (CK - TJ Baník Sokolov 11:1)

Tým FbK Kobylisy se probojoval do semifinále přes nájezdy a zajistil si tak možnost zahrát si s námi o finále. My jsme ale nepřipustili žádné drama, vrhli se na soupeře a kombinační a agresivní hrou ho doslova zničili. (ČK - FbK Kobylisy 9:1)

V 17.15h začalo finále FBC Český Krumlov vs. Plzeň A. Soupeře jsme bedlivě sledovali v minulých zápasech a věděli, že předvádí velmi pěknou, kvalitní a kombinační hru. Hráči umí velmi dobře vystřelit a jsou na tom technicky výborně. Chtěli jsme pohlídat první lajnu, která byla nejnebezpečnější v čele s vysokým obráncem Štorkem, který rozdával gólové tutovky z každé pozice. Radek Hajsák jej dostal na starost a jakmile vstoupil tento plzeňák na palubovku okamžitě naše levé křídlo vystřídalo za Hajsyho. Byl to výborný tah, neboť Hajsy Štorka doslova vymazal a ten se za celou dobu nedostal do žádné střelecké příležitosti. Hra byla opatrnější, soupeř se v první polovině do vážnější situace nedostal, zato my jsme měli minimálně 3 takzvané tutovky ale proměnili jen jednu, takže napjetí bylo stále velké. V druhé polovině se situace nezměnila my měli opět několik velmi slibných šancí, ale střelecká využitelnost byla nulová. 5 minut před koncem si kluci špatně rozebrali hráče a jeden z nich se najednou nahrávkou zpoza brány dostal do gólové příležitosti. Zachránila nás jen pohotová reakce brankáře. Nedáš dostaneš, zapracovalo i v tomto případě a mi následnou akcí zvýšili na 2:0 a konec si již pohlídali (ČK - Plzeň 2:0).

Musíme hodně zapracovat na střelbě, stále nás trápí malé využívání gólových příležitostí a je potřeba, aby hráči sami chtěli více změnit tuto špatnou bilanci. Jinak samozřejmě gratulujeme celému týmu za povedený výkon a báječnou tečku za uplynulou sezonou :-)

Přehled zápasů

Tabulky týmů

Kanadské bodování