Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Povinných 6 bodů z Kaplice

Nedělní dopoledne přineslo povinných 6 bodů do tabulky starších žáků ze zápasů s týmy Kaplice a Jindřichova Hradce...


Povinných 6 bodů z Kaplice
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 5.2.2012 - 17:59 | Zhlédnuto: 4177x

FBC Spartak Kaplice

FBC JIP Český Krumlov - FBC Spartak Kaplice 10:3 (2:2|1:0|7:0)

Vítězná sestava se z minula neměnila a my nastoupili k zápasům s vědomím, že pokud si chceme uchovat naději na vítězství v kraji, musíme přivézt dalších 6 bodů.

Zápas jsme začali poměrně svižně, soupeře zamkli v jeho třetině, ale využili jsme z mnoha šancí pouze dvě, za to soupeř ze dvou ojedinělých brejků vytěžil maximum a vyrovnal. Druhá třetina byla téměř jak přes kopírák té první, kdy jsme pokračovali s pálením šancí. Až konečně poslední třetina přinesla na naše florbalky klid a skóre začalo narůstat a rozdíl na palubovce se ukázal i na světelném ukazateli.

Góly: Hošek, Massaro (Hajsák), Hošek (Sedlák), Bašta A. (Bašta V.), Hanák, Sedlák (Matějček), Maleček (Massaro), Matějček (Sedlák), Sedlák (Hošek), Maleček (Hajsák), Sedlák

 

FK Slovan Jindřichův Hradec

FBC JIP Český Krumlov - FK Slovan J.Hradec 8:1 (3:0|2:0|3:1)

Do tohoto zápasu kluci nastoupili opravdu s chutí a také to v každém pohybu dokazovali i na place. Byly vidět krásné akce a souhry, některé chtěli kluci dotahnout do konce až do prázné "klece". Škoda je jen opět v množství nevyužitých šancí, jinak nemůžu ke druhému zápasu říct nic negativního, jen slova chvály.

Góly: Sedlák (Hošek) 2x, Maleček (Homolka), Hajsák (Massaro), Matějček (Hošek), Bašta A. (Kouba), Matějček (Sedlák), Hošek (Matějček)

Sestava: D.Sedlák, J.Hošek, A.Bašta, M.Matějček, J.Maurenc, J.Maleček, R.Hajsák, N.Massaro, T.Malát, D.Kouba, V.Bašta, J.Homolka, R.Hanák, R.Weis, J.Maroušek a brankář: V.Vajsochr a P.Němec