Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

První místo potvrzeno

V přeloženém sobotním utkání, v pěkné dačické hale střední technické školy, odehráli starší žáci zápasy s Jokers Č.Budějovice a FBC Dačice...


První místo potvrzeno
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 2.2.2013 - 16:25 | Zhlédnuto: 3935x

FBC JIP Český Krumlov - FBK Jokers Č.Budějovice 16:3 (5:0,3:2,8:1)

Víkend před prázdninama zastihl naše strže v Dačicích, kde potvrdili první místo v tabulce krajské ligy a přivezli odtud dvě "povinné" výhry nad domácími Dačicemi a Jokers Č.Budějovice.

Soupeře jsme nepouštěli do žádných akcí, točili hru v útočném pásmu a pěknými nahrávkami na obránce vybízeli ke střelám od "modré". V druhé třetině, kluci začali tahat hru, přibylo soubojů a pryč byla lehkost akcí. Do poslední třetiny jsme si to vyříkali a opět začali nahrávat, ubylo soubojů, začali rychlé přesuny a zvýšila se střelba, což se okamžitě projevilo na skóre.

G: Hanák 4x, Matějček 2x, Homolka, Bašta A. 2x, Maurenc 3x, Kouba, Malát 2x       

A: Matějček 4x, Chochol 2x, Bašta A. 2x, Malát, Homolka, Kouba 2x


FBC JIP Český Krumlov - FBC Centropen Dačice 12:2 (1:0,5:2,6:0)

Druhý zápas byl podobný, akorát dačičtí hráči měli lepší pohyb a obrovitý golman soupeře nedával mnoho prostoru k zakončení. Poučeni z chyb v prvním zápase jsme téměř bezchybnou hrou nakonec našli "klíč" i na tuto obtíž a za druhé dvě třetiny potvrdili naši nadvládu v kraji.

G: Hanák 4, Matějček, Wunsch 2x, Maurenc 2x, Bašta A.   

A : Malát, Hanák 2x, Matějček 3x, Maurenc, Bašta A. 2x

Sestava: G: Němec, Komárek, O: Homolka, Chochol, Maurenc, Wunsch U: Bašta A., Matějček, Hanák, Bašta V., Hanák T., Kouba, Malát 

Výsledky - tabulka