Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Smutné finále

V Pelhřimovské hale proběhly další utkání dorostenecké I.ligy. Náš klub na první pozici v tabulce hrál s druhou Litomyšlí a s šestým Havlíčkovým Brodem.


Smutné finále
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 3.11.2013 - 14:16 | Zhlédnuto: 3845x

FBC Peaksport Litomyšl

FBC Český Krumlov - FBC Peaksport Litomyšl 1:2 (1:2|0:0|0:0)
Finálový souboj týmů z prvního a druhého místa v tabulce, takto by se mohl dát název článku pro tento zápas. Bohužel, zápasu by ale více "slušel" lepší název, "ubránili" jsme Litomyšl. Tento tým nás předčil ve všem, ostré přesné nahrávky na nabíhající hráče, krásný pohyb všech hráčů, výborná střelba, vynikající golman a hlavně obrovská chuť vyhrát a jít si za tím.
"Kluci jeli "jen" odehrát zápas, mysleli že to půjde samo, s jejich potenciálem je to ale obrovská škoda a doufám, že se nám tento souboj nevymstí pro boje v play-off. S jejich přístupen k tréninku, dva týdny před zápasem, jsem ale podobný průběh již cítil dopředu. Doufám, že výsledek a následná schůzka před pondělním tréninkem, zabrala a kluci si uvědomí, jaký velký potencionál mají v zázemí klubu a rodičů "
.
Góly: Hajsák
Asistence: Sedlák
.

FBC Sokol Havlíčkův Brod

FBC Český Krumlov - FBC Sokol Havlíčkův Brod 6:2 (2:0|3:1|1:1)
Výborně a kolektivně hrající kluky z Havlíčkova Brodu, jsme znali již z předešlých zápasů, a přestože byli kluci notně vyčerpáni fyzicky, ale i psychicky z předešlého zápasu s Litomyšlí, dokázali v prvních dvou třetinách rozhodnout zápas ve svůj prospěch a poslední třetinu již jen odbránili.
.
Góly: Sedlák, Hanák 2x, Homolka J., Matějček
Asistence: Sedlák, Matějček, Hajsák 
.
Sestava:
G: L.Vajsochr (Vajsy), P.Němec
H: Hajsák (Hajsy), Hanák (Hany), Sedlák (Sedly), Maurenc (Maury), Homolka M., Matějček (Kulda), Massaro N., Homolka J. (Houmy), Malát, Bašta V.
Trenér: D.Sedlák
Vedoucí: K.Bašta
.
Výsledky - tabulka