Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci = 2.místo v kraji!!

Týmu Štírů ČB jsme 18.3.2012 ve Vodňanech vrátili vysokou výhru z našich začátků před dvěma roky a pak přidali ještě jednu vysokou United ČB a zajistili si tak před koncem posledního kola druhé místo v Jihočeském kraji...i když přání bylo vyhrát :-)


Starší žáci = 2.místo v kraji!!
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 18.3.2012 - 18:32 | Zhlédnuto: 4505x

FBC Štíři Č.Budějovice

FBC DDM Český Krumlov - FBC Štíři ČB 21:1 (8:0|8:0|5:1)

V obavách jsme se sjížděli do dnešního dějiště zápasu, marodka a ještě k tomu týden jarních prázdnin, kdy téměř všichni kluci jeli někam pryč, mnozí doráželi z různých stran právě rovnou do Vodňan a florbalku drželi naposledy v pátek 9.3.

Pravda je, že někomu trvala aklimatizace déle, míček odskakoval, ale všichni to dohnali chutí a bojovností. Začali jsme výborně, s dravostí a napadáním, čím je naše hra tak typická, jsme nedali soupeřovi ani vteřinku. Štíři nevěřícně hleděli, jak jim skóre rychle naskakuje, již v 5 minutě zápasu to bylo 5:0, ale hnali jsme se dál. Ve výborném výkonu jsme pokračovali i nadále a tak i téměř všechny třetiny měly stejný výsledek.

Je pravda, že 3 hlavní hráči ze Štírů jeli pomoc svým dorostencům, ale nemělo by to tolik ovlivnit výsledek, který byl rozdílem dvou tříd.

Přesilovky: 0:1

Góly: Maleček 5x, Sedlák 6x, Hajsák 3x, Kouba D. 2x, Hošek 2x, Matějček 3x

Asistence: Hanák 4x, Maleček, Matějček 5x, Sedlák D. 3x, Hajsák 3x, Malát,

FBC UNITED Č.Budějovice

FBC DDM Český Krumlov - FBC UNITED ČB 18:0 (6:0|7:0|5:0)

Druhý zápas měl obdobný charakter a téměř stejný průběh. Jen ke konci zápasu, nebyla ve výkonu taková ladnost a souhra, někteří hráči začali míček tahat, přibylo soubojů a ztratila se plynulost a svižnost.

Jinak musím tým pochválit za houževnatost a odvedený výkon.

Přesilovky: 1:0

Góly:Maleček 6x, Sedlák D. 2x, Kouba 2x, Matějček 2x, Hanák, Malát, Hošek, Hajsák 3x

Asistence: Hajsák 3x, SedlákD. 3x, Hanák, Homolka, Kouba 2x, Maurenc, Matějček, Hošek, Maleček

Sestava: J.Maleček, R.Hajsák, D.Kouba, J.Maurenc, J.Homolka, D.Sedlák, M.Matějček, J.Hošek, R.Hanák, T.Malát, R.Weis a brankář: V.Vajsochr