Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci doma uspěli jen napůl

První březnový den odehráli naši starší žáci v domácím prostředí další zápasy Jihočeské ligy starších žáků. Utkali jsme se s týmy FbC Strakonice a FBC Štíři České Budějovice. Stále držíme třetí místo, ale v této sezóně je liga velmi vyrovnaná. Rozhodne prakticky až poslední kolo, které proběhne v půlce dubna.


Starší žáci doma uspěli jen napůl
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 5.3.2015 - 21:41 | Zhlédnuto: 3691x

FBC Český Krumlov – FbC Strakonice                           12:4 (3:2|3:2|6:0)

G: Forst 2x, Hanák 5x, Mazzola 4x, Kolín 1x

A: Forst 3x, Hanák, Mazzola

Zápas se Strakonicemi jsme nezačali vůbec dobře a ve 4. minutě už jsme prohrávali 0:2. Naštěstí se potom naše útočné řady srovnaly a góly Hanáka a Forsta otočily průběžný výsledek v náš prospěch. I ve druhé třetině byli hráči Strakonic nebezpeční a dostali jsme od nich opět dva góly. Třetí třetinu jsme ale naprosto ovládli a nadělili soupeři šest branek ze všech možných i „nemožných“ pozic. Prosadila se i druhá formace, poslední gól zápasu zavěsil do brány soupeře Dan Kolín.

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice              7:10 (1:1|5:3|1:6)

G: Mráz 2x, Hanák 2x, Mazzola, Řepa 2x

A: Böhm, Mazzola 2x, Hanák, Forst 2x

Štírům jsme chtěli rozhodně vrátit porážku z našeho prvního vzájemného zápasu, který skončil těsně 6:5. První dvě třetiny jsme s nimi drželi krok a předváděli docela slušnou hru. Ve třetí třetině jakoby nám došly síly a kluci se přestali koncentrovat. Na druhé straně bylo vidět, že soupeř je hodně namotivovaný a chce zápas otočit. Štíři zvýšili tempo, našli skuliny v našem obranném pásmu a třemi rychlými slepenými góly během dvou minut otočili zápas. Na to už jsme bohužel nestačili zareagovat, pouze Tonda Řepa zkorigoval výsledek na konečných 7:10. Největší problém jsme měli v rozebírání hráčů a v obranných činnostech. Také je třeba zlepšit pohyb hráčů během hry a přesnost nahrávek. Dobře zápas odehrál Martin Mráz, který dal dva góly a podařilo se mu i několik střel zblokovat.

Další zápasy odehrajeme v neděli 15.3. ve Vodňanech proti týmům FBC UNITED České Budějovice a TJ Centropen Dačice.

Výsledky a průběžná tabulka

Sestava:

G: Vrábel, Maurenc, Soukup

O: Mráz, Massaro, Rousek, Dvořáček, Řepa

Ú: Hanák, Forst („C“), Mazzola, Novotný, Böhm, Kolín, Wunschová, Tran

Trenéři: Netušilová, Sedlák