Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci i přes jednu prohru stále třetí

První zápasy v novém roce jsme odehráli v neděli 18.1. ve Velešíně proti týmům SK Meťák Č. Budějovice a FBC United Č. Budějovice.


Starší žáci i přes jednu prohru stále třetí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 20.1.2015 - 21:19 | Zhlédnuto: 3723x

SK Meťák České Budějovice - FBC Český Krumlov                        6:4 (0:2|4:1|2:1)

G: Forst 2x, Kolín, Hanák

A: Hanák, Böhm, Mazzola, Forst

Zápas proti méně oblíbenému soupeři pro nás začal výsledkově dobře, ale to bylo bohužel všechno. V první třetině se prosadili naši útočníci Michal Forst a Dan Kolín. Po herní stránce to od začátku nebylo ideální. Měli jsme problém se popasovat s příliš dlouhým a užším hřištěm, ale hlavně téměř všichni naši hráči nebyli dostatečně koncentrovaní. Ještě na začátku druhé třetiny jsme vedli díky našemu kapitánovi o tři branky, pak jsme ale přestali hrát týmově a dopouštěly se řady chyb. Meťák se zvedl a díky dvěma šťastným brankám stáhl naše vedení. Druhá třetina patřila jednoznačně soupeři. V poslední části zápasu se naše hra nezlepšila, i když se nám podařil dát gól v přesilové hře. Meťák nakonec vyhrál o dvě branky a vrátil nám porážku z předchozího vzájemného zápasu, který jsme mimochodem vyhráli se stejným výsledkem.

 

FBC UNITED Č. Budějovice – FBC Český Krumlov                        3:12 (3:7|0:4|0:1)

G: Mazzola 2x, Hanák 4x, Forst 2x, Böhm 2x, Wunschová, Kolín, Mazzola

A: Hanák 2x, Dvořáček 2x, Mráz, Švanda, Mazzola, Kolín

Proti českobudějovickému týmu United jsme odehráli první zápas v letošní sezóně, a proto jsme ještě pořádně nevěděli, co od tohoto soupeře můžeme očekávat. Naštěstí se naši kluci otřepali po prohře s Meťákem a pochopili, že se musí ve všech herních činnostech hodně zlepšit a začít hrát konečně pořádný kombinační florbal, který umí. Hned po dvaceti vteřinách vsítil první branku náš útočník Sam Mazzola. Poté se prosadila překvapivou střelou i Verča Wunschová díky urputnému forčekingu. V první třetině skórovaly všechny naše formace a vytvořili jsme si slušný čtyřbrankový náskok. Stejně jsme začali i druhou část zápasu, ve které se třikrát prosadil centr naší první formace Tom Hanák po přihrávkách obránce Davida Dvořáčka. Bohužel v závěrečné třetině byl zraněn náš hráč Martin Mráz a utkání jsme museli odehrát pouze se třemi obránci. Přesto jsme přidali ještě jeden gól, skóroval Marek Böhm. Za zápas s United musíme kluky pochválit, protože předvedli skvělý výkon Hodně nás podržel i brankář Víťa Maurenc. Také děkujeme našim fanouškům a rodičům za pěknou atmosféru.

Další zápasy odehrajeme v sobotu 31.1. 2015 na Meťáku v Českých Budějovicích proti týmům FBC JokerZ Č. Budějovice a FBC Sokol Písek.

Výsledky a průběžná tabulka

Sestava:

G: Maurenc, Soukup

O: Mráz, Massaro, Dvořáček, Beniačik

Ú: Hanák, Mazzola, Forst („C“), Novotný, Böhm, Kolín, Wunschová, Švanda, Kašák

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová