Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci mají za sebou úspěšný víkend

Další zápasy Jihočeské ligy starších žáků jsme odehráli v Českých Budějovicích v SH Meťák proti domácímu týmu SK Meťák Č. Budějovice a proti FBC Sokol Písek.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 23.11.2014 - 19:30 | Zhlédnuto: 3615x

FBC Český Krumlov – SK Meťák České Budějovice                6:4 (3:0|2:1|1:3)

G: Mazzola 3x, Hanák 2x, Forst 1x

A: Hanák 2x, Mráz 1x, Forst 1x

Kluci byli na tým Meťáku dostatečně namotivovaní a rozhodně chtěli vyhrát. Doslova jsme na soupeře vlétli a hned po 37 vteřinách lovil míček ze sítě brankář Meťáku po krásném gólu našeho střelce Sama Mazzoly. O minutu později jsme vedli už o dva góly, o navýšení se postaral centr naší první lajny Tom Hanák. V 10. minutě jsme přidali ještě jednu branku, po nahrávce Hanáka skóroval Michal Forst. V první třetině jsme drželi míček převážně na našich holích, hráli jsme pohledný kombinační florbal a nejméně desetkrát vážně ohrozili branku soupeře. Meťák hrál od začátku velmi tvrdě, v čemž sice předčil náš tým, ale herně jsme na to byli mnohem lépe. Za to si ve druhé a třetí třetině také soupeř vykoledoval zasloužené tresty, které jsme dokázali potrestat, ale trestů mělo být mnohem více. Meťák sice v poslední třetině vystrkoval růžky a dal nám tři góly, o vítězství jsme se ale nenechali obrat a kluci svou houževnatostí a srdnatostí zápas dotáhli zaslouženě do vítězného konce. Byl to pro nás mimořádně těžký zápas, protože kluci utržili spoustu ran, obránce Martin Mráz měl dokonce zraněné koleno (naštěstí mohl odehrát další zápas, ale určitě ho to dost bolelo). Kluci se nenechali unést emocemi a přehráli soupeře skvělým florbalem.

FBC Sokol Písek - FBC Český Krumlov                                      1:7 (1:3|0:2|0:2)

G: Hanák 3x, Böhm 2x, Forst 1x, Beniačik 1x,

A: Hanák, 1x, Forst 1x, Mráz 1x, Novotný 1x, Wunschová

Stejně jako zápas proti Meťáku jsme zahájili i zápas proti Písku, který je pro nás vždy nepříjemným soupeřem. Od začátku jsme měli ale převahu a ve 4. minutě skóroval náš kapitán Michal Forst. O minutu později se prosadil náš forvard z druhé lajny Matěj Beniačik. Gól dal v první třetině i soupeř, ale přesto jsme si vytvořili dvoubrankový náskok, ve 12. minutě ještě skóroval Tom Hanák. Ve druhé třetině jsme přidali další dva góly (Böhm, Hanák). Třetí třetina se pak nesla v duchu vyloučení, hlavně na straně soupeře, který značně přitvrdil. Skóre se nám podařilo ještě navýšit o dvě branky opět díky Tomáši Hanákovi a Marku Böhmovi. Proti Písku jsme předvedli pěkný florbal a zaslouženě vyhráli. Všichni naši hráči během obou zápasů vydali ze sebe to nejlepší, co mohli, hrály týmově, disciplinovaně a za to jim patří od trenérů velká pochvala!

Sestava:

G: Vrábel, Maurenc

O: Mráz, Massaro, Řepa

Ú: Mazzola, Hanák, Forst, Beniačik, Novotný, Wunschová, Kolín, Böhm

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka