Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci odehráli další zápasy

Tentokrát jsme se v Českých Budějovicích střetli s lídrem Jihočeské ligy starších žáků 1. FbK Tábor, který má pro jistotu i jedničku v názvu :-) a dále s týmem FbC Strakonice.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 10.12.2014 - 22:08 | Zhlédnuto: 3545x

FBC Český Krumlov – 1. FbK Tábor                                          2:8 (1:3|0:2|1:3)

G: Hanák 2x

A: Forst

Náš druhý vzájemný zápas s Táborem jsme odehráli mnohem lépe než ten první ve Strakonicích, který jsme prohráli 11:4. Výsledek vypadá sice dost podobně, ale tentokrát hráli kluci mnohem více soustředěně především v obraně a chvílemi působili táborští hráči dost bezradně. Škoda těch smolných gólů, které jsme dostali, většina nebyla ani z pořádných střel, spíše táborští lépe pracovali před naší bránou a míček tam prostě nějak dotlačili. Také jsme dostali opět góly ze standardních situací před naší bránou. Tradičně při těchto nebezpečných situací jdou kluci střídat a nestihnou včas postavit obrannou zeď a obsadit protihráče. To je náš nešvar, kterého se zatím nemůžeme zbavit. Zápas měl ale správný náboj – vyloučení, dvakrát trestné střílení. V konečném součtu kluci předvedli slušný výkon proti tak silnému soupeři a za to jim patří uznání.

FbC Strakonice – FBC Český Krumlov                                      5:7 (1:5|0:2|4:0)

G: Hanák 3x, Forst 2x, Beniačik, Kolín

A: Hanák 2x

Bohužel špatný výkon jsme paradoxně předvedli v zápase, který jsme nakonec vyhráli. Nezvládli jsme ho především po psychické stránce. Vedení 7:1 po dvou třetinách totiž kluky zřejmě uspokojilo natolik, že třetí třetinu už úplně vypustili a předvedli snad zatím jejich nejhorší výkon. Nehráli jsme jako jeden tým, chyběly přihrávky, kombinace, selhávala obrana. Každý si hrál svoji hru, Strakonice zabrali a dostali jsme od nich čtyři branky. Kdyby zápas trval o pár minut déle, tak bychom ho možná úplně ztratili. Je třeba si z toho vzít ponaučení, aby se to příště již neopakovalo. Ve florbalu totiž není nikdy jistý výsledek a je třeba hrát až do konce.

Sestava:

G: Vrábel, Maurenc

O: Mráz, Massaro, Sikuta, Dvořáček D.

Ú: Mazzola, Hanák, Forst, Beniačik, Novotný, Wunschová, Kolín, Böhm

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Poslední zápasy v letošním roce odehrajeme v neděli 21.12. v Jindřichově Hradci proti domácímu týmu a Milevsku.

Výsledky a průběžná tabulka