Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci odehráli poslední zápasy základní části

Poslední dva zápasy základního kola Jihočeské ligy starších žáků odehráli naši starší žáci ve Vodňanech proti týmům FBC United Č. Budějovice a TJ Centropen Dačice. Už nyní je jasné, že náš tým obsadí po základní části čtvrté místo.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 17.3.2015 - 21:50 | Zhlédnuto: 3556x

FBC Český Krumlov – FBC UNITED Č. Budějovice                9:4 (1:2|5:0|3:2|)

G: Hanák 4x, Kolín 2x, Wunschová, Mráz, Forst

A: Hanák 3x, Forst, Rousek, Mazzola

Českobudějovický tým United na nás vlétl během první třetiny, kterou vyhrál těsně 1:2. Naštěstí jsme se ve druhé části srovnali a začali hrát s nasazením, které nám chybělo během začátku zápasu. Soupeře jsme ve druhé třetině přestříleli a vyhráli ji 5:0 díky gólům forvarda Toma Hanáka a Verči Wunschové. Hráči United ještě vystrčili růžky v závěrečné části, kdy dvakrát skórovali, ale naši kluci neponechali nic náhodě a Dan, Michal a Martin upravili skóre na konečných 9:4 a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Centropen Dačice – FBC Český Krumlov                             5:3 (2:1|0:0|3:2|)

G: Forst, Beniačik, Sikuta

A: Hanák 2x

Očekávali jsme, že zápas s Dačicemi bude velmi náročný. Soupeři totiž během sezóny vzrůstala forma a podařilo se mu vyhrát těžká utkání s týmy z horní poloviny tabulky. První třetina zápasu byla opatrnější z obou stran. Ve druhé třetině jsme byli bohužel neprávem vyloučení za faul, který náš obránce neudělal a vzhledem k tomu, že zranění soupeře bylo krvavé, dostal náš hráč pět minut. Musím kluky ovšem pochválit za odehrané oslabení, protože to byl jeden z našich nejlepších výkonů v sezóně. Nejenže kluci Dačice nepustili k žádnému tlaku, ale ještě si byli schopní sami ve čtyřech vytvořit šance. V této části utkání jsme byli jasně lepší. Bohužel jsme nakonec doplatili na naši nedisciplinovanost. V poslední třetině byl vyloučen jeden z našich klíčových hráčů za nesportovní chování a dostal ještě deset minut, což znamenalo, že už si do konce utkání nezahrál. Zápas bychom měli šanci vyhrát, pokud bychom se vyhnuli zbytečným oslabením, protože jinak jsme hráli pěkný florbal.

Výsledky a průběžná tabulka

Sestava:

G: Maurenc, Soukup

O: Mráz, Sikuta, Dvořáček, Rousek

Ú: Mazzola, Hanák, Forst, Wunschová, Beniačik, Novotný, Forst, Böhm

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová