Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci přivezli ze Strakonic tři body

Další kolo Jihočeské ligy starších žáků odehráli naši kluci ve Strakonicích. Utkali se s týmy z opačných konců tabulky, s prvním FbK Tábor a posledním FBK JokerZ České Budějovice.


Autor: Veronika Netušilová | Datum: 11.11.2014 - 21:26 | Zhlédnuto: 3568x

FBC Český Krumlov – FBK JokerZ Č. Budějovice                   26:1  (10:1|4:0|12:0|)

G: Hanák 9x, Beniačik 5x, Mazzola 4x, Forst 3x, Böhm 2x, Kolín 1x, Wunschová 1x, Řepa 1x

A: Hanák 8x, Mazzola 4x, Forst 2x, Beniačik 2x, Massaro 2x, Kašák 1x, Sikuta 1x

Proti JokerZ Č. Budějovice si kluci pěkně zastříleli a zakombinovali. Většina zápasu se totiž odehrávala jen na jedné polovině hřiště a to v naší útočné třetině. Na druhou stranu si naši gólmani skoro nesáhli na míček, což byla škoda. Matěj Beniačik dal konečně náš první přesilovkový gól, skóroval také Marek Böhm (dokonce dvakrát) a Verča Wunschová. Za starší žáky poprvé nastoupil Dan Kolín, který předvedl slušný výkon a připsal si i jednu branku.

 

1.FbK Tábor – FBC Český Krumlov                                           11:4  (4:0|4:1|3:3|)

G: Hanák 4x

A: Forst 1x, Wunschová 1x

Proti zatím suverénovi letošní sezóny Táboru jsme očekávali těžký zápas. Bohužel naše obavy se naplnily a hned po 18 vteřinách jsme dostali první branku. Po dvou třetinách už byl stav 8:1. Táboru vyšlo vše, na co sáhnul. Rychlé kombinace, dvě, tři přihrávky, střela, gól. Oproti Táboru máme mnohem mladší a méně zkušenější tým, což bylo znát a vidět na první pohled. Bohužel se nám nepodařil pokrýt prostor před bránou tak, jak jsme si řekli v kabině a měli jsme minimum zblokovaných střel. Téměř všechny střely prošly na bránu. Bez perfektně zabezpečené obrany se proti takovému soupeři nedá hrát. Na druhou stranu musím kluky pochválit za třetí třetinu, která byla z naší strany nejlepší. Dokonce jsme se i prosadili v útoku. Škoda jen, že jsme vypustili konec a v poslední minutě si nechali dát ještě dva góly. Skóre 9:4 by určitě vypadalo lépe. Napravit to můžeme 7. prosince, kdy nás čeká s Táborem další zápas v Českých Budějovicích.

Sestava:

G: Vrábel, Maurenc

O: Mráz, Massaro, Sikuta, Dvořáček D., Řepa, Böhm

Ú: Mazzola, Hanák, Kašák, Wunschová, Beniačik, Novotný, Forst, Kolín

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka