Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci v J.Hradci nestačili na domácí

Poslední zápasy v letošním roce odehráli naši starší žáci v neděli 21.12. ve sportovní hale v Jindřichově Hradci. Utkali se s týmy FBC Došwich Milevsko a domácím FK Slovan Jindřichův Hradec.


Starší žáci v J.Hradci nestačili na domácí
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 22.12.2014 - 22:40 | Zhlédnuto: 3674x

FBC Došwich Milevsko - FBC Český Krumlov                                5:6 (1:3|2:0|2:3)

G: Forst, Mráz, Hanák 3x, Massaro

A: Beniačik, Kolín, Forst 2x, Hanák

Proti Milevsku, které se stále zlepšuje, jsme potřebovali vyhrát a nakonec to byl boj až do samotného konce. Náš první vzájemný zápas v Milevsku byl téměř celý pod naší taktovkou, v Hradci byl soupeř více důslednější. V 11. minutě dostal hráč soupeře pětiminutový trest za sekání a následnou hrubost, a tak jsme měli možnost si zahrát dlouhou přesilovku a vyzkoušet si nový systém přesilové hry, který jsme trénovali. Klukům se nakonec početní výhoda podařila hezky sehrát a ve třetí třetině jsme z toho vytěžili dvě důležité branky. Skórovali Michal Forst a Tomáš Hanák. V 6. minutě poslední třetiny jsme dokonce vedli již 3:6. Bohužel se nám nevydařil úplně závěr zápasu a obdrželi jsme dva zbytečné góly.

FBC Český Krumlov – FK Slovan J.Hradec                                  6:11 (1:2|3:4|2:4)

G: Hanák 3x, Forst, Mazzola, Kolín

A: Forst 2x, Mráz

Zápas proti Hradci jsme nezačali špatně. Ve třetí minutě skóroval kapitán Michal Forst a připsal si první branku zápasu. Poté jsme sice inkasovali dva góly od hradeckých hráčů, přesto jsme v první třetině drželi krok s tímto těžkým soupeřem a hra byla vyrovnaná. Začátek druhé třetiny byl z naší strany opět povedený. Vyrovnávající branku zařídil Tom Hanák a poté ještě navýšil skóre na 3:2. Po chvíli jsme vedli už 4:2, kdy se konečně trefil Sam Mazzola. Lámat chleba se začal až zhruba v polovině celého utkání. Mezitím si ještě hradečtí trenéři vzali time-out a poté se jejich tým zvedl. Během čtyř minut nám Slovan nasázel čtyři góly a rázem se skóre zápasu otočilo v jejich prospěch. Přestali jsme stíhat hradecké ostrostřelce a značně jsme propadali v obranných činnostech. Byl to určitě zlomový okamžik zápasu. Ve třetí třetině jsme inkasovali od Hradce další čtyři góly, my jsme přidali jen dva a nakonec prohráli o pět branek. Druhé utkání se Slovanem se trochu podobalo tomu prvnímu. Tentokrát jsme ale přijeli na zápasy s oslabeným týmem a bohužel nám stále chybějí obránci.

Výsledky a průběžná tabulka

Sestava:

G: Maurenc

O: Mráz, Massaro, Beniačik

Ú: Hanák, Mazzola, Forst, Novotný, Böhm, Kolín, Wunschová

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Další zápasy odehrajeme 18.1. 2015 ve Velešíně proti týmům SK Meťák České Budějovice a FBC UNITED České Budějovice.