Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci v Milevsku

7.1.2023 odehráli krumlovští Rytíři další zápasy, tentokrát v Milevsku. Našimi soupeři byly Došwich Milevsko bílí, Tábor a Štíři žlutí z Č. Budějovic.


Starší žáci v Milevsku
Autor: Pavel Wunsch | Datum: 14.1.2023 - 00:00 | Zhlédnuto: 2340x

První zápas jsme se snažili udávat tempo hry a díky vysokému počtu hráčů napadat. To se proti Milevsku vyplatilo a brali jsme tak výhru 10:2. Druhý zápas byl o poznání těžší. Zápasy s Táborem nám nesedí, jsme nedůslední v jejich rozehrávce a přebírání hráčů. Ani tentokrát se nám nepodařilo zápas ovládnout a tak Tábor zvítězil 7:2. Třetí utkání bylo s vyrovnaným soupeřem z Č. Budějovic, se Štíry žlutými. Po střelecké stránce jsme se trápili. Kombinace a zakončení nebyly naše silné stránky a tak se nám podařilo vstřelit jen jeden gol, na který dokázali Štíři odpovědět po chybě v naší rozehrávce. Zápas tak bohužel skončil remízou, i když výhra mohla být naše.

Dle výsledků z odehraných zápasů bychom se měli udržet ve třetím koši, ale díky pořádání, které ovlivňuje rozlosování tak padáme do čtvrtého koše. Další domácí turnaj se koná 21.1.2023 v Českém Krumlově.

 

Foto: https://flic.kr/s/aHBqjAo5io