Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci zahájili sezónu na domácí půdě

Dne 17.9.2022 proběhlo první kolo krajské soutěže ve florbalu kategorie Starších žáků. Rytíři na domácí půdě přivítali FBS Spartak Kaplici, FACB a Hafany Netolice.


Starší žáci zahájili sezónu na domácí půdě
Autor: Petr Studihrad | Datum: 19.9.2022 - 00:00 | Zhlédnuto: 2782x

První zápas proti Hafanům byl z počátku trošku nervózní, avšak velmi vyrovnaný po celou první polovinu zápasu. Těsně před sirenou naši borci vstřelili úvodní branku sezony. Na začátku druhé poloviny přesněji napsáno, 4 sekundy po vhazování byl výsledek upraven na 0:2. Zbytek zápasu byl v jasném držení na straně Rytířů s celkovým skore 0:6.

Dalším zápasem bylo derby s FBC Spartak Kaplice. Soupeři jsou nováčkem v soutěži a výsledek 1:23 ve prospěch našich borců není úplně měřitelný. Vytvořením převahy skore si hráči vyzkoušeli různé herní  kombinace, které budou v sezoně určitě potřebovat.

Posledním a asi nejzajímavějším zápasem, bylo utkání s FA CB. Krumlovští se velmi rychle ujali vedení v zápase, který byl více než vyrovnaným soubojem, s vyloučením na naší straně za sekání a to rovnou v poměru 5:3. I toto oslabení jsme dokázali ustát a první polovinu ovládli ve skore 1:3. Ve druhé polovině se vývoj utkání ubíral stejný směrem, když v posledních minutách byl stav 5:5. Výsledek 6:5 pro FA CB zařídili zkušenější borci soupeře 45 sekund před poslední sirenou. Výborný zápas z kterého je třeba si vzít ponaučení a pokračovat v další práci ve zlepšování.

 

Fotografie: Flickr.com - https://www.flickr.com/photos/fbcrytiri/albums/72177720302199635