Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Starší žáci zahájili sezónu úspěšně

Na první zápasy nové sezóny Jihočeské ligy starších žáků jsme se vydali až do Dačic. Utkali jsme se s týmy FBC Štíři Č. Budějovice bílí a FBC Spartak Kaplice. Letos je liga nově rozdělená na dvě skupiny A a B o šesti týmech. Vítězové obou skupin hrají kvalifikaci o postup na Mistrovství republiky starších žáků.


Starší žáci zahájili sezónu úspěšně
Autor: Veronika Netušilová | Datum: 11.10.2015 - 18:24 | Zhlédnuto: 3680x

FBC Český Krumlov – FBC Štíři Č. Budějovice bílí              12:2  (4:2|3:0|5:0|)

G: Kolín 2x, Hanák 5x, Mazzola, Pešek, Beniačik 3x

A: Hanák, Kolín 3x

V zápase se Štíry nás soupeř překvapil jen na začátku a to rychlým gólem. Našemu kapitánovi Danovi se ale podařilo vzápětí vyrovnat. V první třetině ještě Štíři lehce vzdorovali, ale od druhé třetiny byla znát naše převaha. Několikrát se nám podařilo dlouhou dobu Štíry držet v jejich obranné třetině. Z tohoto tlaku jsme měli vytěžit ještě více branek, protože šancí bylo mnoho. V poslední třetině soupeři evidentně došly síly a díky hattricku centra Matěje se konečné skóre zastavilo na číslech 12:2.

 

FBC Spartak Kaplice – FBC Český Krumlov                          3:8  (1:2|0:3|2:3|)

G: Hanák 2x, Beniačik, Kolín 2x, Wunschová 2x, Procházka

A: Kolín, Hanák, Mazzola 4x

S naším „rivalem“ Kaplicí jsme očekávali těžký zápas i z toho důvodu, že Spartak odehrál předtím pěkný zápas s J. Hradcem. Utkání s Kaplicí jsme začali lépe než se Štíry a po 37 vteřinách skóroval Tomáš Hanák. Soupeř ale dokázal po několika minutách vyrovnat. V 9. minutě dal branku Dan a po první třetině to bylo 1:2. Kluci hráli zpočátku moc složitě, ale od druhé třetiny jsme hru zjednodušili a opět jsme dokázali soupeře „zmáčknout“ v jeho obranné třetině díky skvělému forčekingu. Ten se dařil především Verče a ta z toho dokázala vytěžit i dvě důležité branky. V tomto zápase se dokázaly prosadit obě naše formace, což je skvělé. Pochválit musím i brankáře Míru, která se blýskl několika pěknými zákroky. Díky bojovnosti a týmové hře se nám podařilo i v nevelkém počtu hráčů vyhrát obě utkání.

Sestava:

G: Vrábel

O: Hanák, Massaro, Dvořáček

Ú: Mazzola, Kolín (C), Procházka, Beniačik, Wunschová, Pešek

Trenéři: Radek Hanák, Veronika Netušilová

Výsledky a průběžná tabulka