Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Strži hráli v neděli pro diváky

První březnovou neděli hostila českokrumlovská sportovní hala zápasy florbalové ligy jihočeských starších žáků. Strži pořádajícího FBC Č. Krumlov nastoupili proti týmům J. Hradce a UNITED Č. Budějovice.


Autor: Radek Hanák | Datum: 1.4.2013 - 18:13 | Zhlédnuto: 3699x

FBC Č. Krumlov- Slovan J. Hradec. 6:4. (1:0|3:1|3:2)

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti houževnatému a tvrdě fyzicky hrajícímu týmu J. Hradce. Chlapci, mohutně povzbuzováni domácími diváky, začali velmi svědomitě. Tři vyrovnané pětky hrály s velkým nasazením dopředu, ale zároveň si spolehlivě plnily obranné úkoly. První třetinu vyhráli jen 1:0, v dalším průběhu však již zǔročili svou herní převahu a ve třetí třetině vedli dokonce 6:1. Krásný dojem z tohoto zápasu pokazil až konec, kdy jsme po náhodně obdrženém gólu vypadli z koncentrace a nechali soupeře snížit až na 6:4. Krátká porada a následné zklidnění minutu před koncem přinesly své ovoce a utkání bylo úspěšně dobojováno.

Branky: 4x Matějček, Řepa, Bašta
Asistence: 2x Bašta, Matějček, Hanák, Homolka, Forst


FBC Č. Krumlov- UNITED Č. Budějovice 12:2 (4:0|3:0|5:2 )

Do druhého zápasu proti poněkud přerostlým hochům budějovického UNITED nastoupili chlapci ve velkém stylu. Vědomi si výpadku z předešlého utkání, nechtěli nechat nikoho na pochybách. Soupeře převyšovali ve všech herních aktivitách a skóre utěšeně narůstalo až na konečných 12:2. A tak si všichni mohli vychutnat pozápasové poděkování fantastickým divákům, kteří vytvořili báječnou atmosféru.
Dobrý pocit z předvedeného výkonu umocnil i fakt, že do sestavy byli od samého začátku zapracováni 4 mladší žáci, kteří svou šanci bezezbytku zǔročili a vysloužili si velkou pochvalu. Jen tak dál!

Branky: 4x Řepa, 2x Hanák, 2x Matějček, Forst, Kouba, Bašta, Malát
Asistence: 2x Matějček, 2xBašta, 2x Hanák, Wunsch, Řepa, Chochol, Kouba, Malát