Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

STRŽI poprvé zaváhali a ztratili bod

V sobotním utkání 1.12. opět v kaplické hale si změřili síly druhý se třetím, náš tým s týmem Kaplice, a v druhém utkání s Dačicemi.


Autor: Radek Hanák | Datum: 2.12.2012 - 21:26 | Zhlédnuto: 3773x

FBC JIP Český Krumlov - FBC Kaplice 4:4 (1:0,2:1,1:3)

Sobotní dopoledne nezastihlo  starší žáky právě v nejlepší pohodě. Jako by nepochopili, že hrají proti jednomu z nejsilnějších týmů ligy, přistoupili k utkání velmi lehkovážně a vlažně. Navíc rychlý gól Hanáka z trestného úderu ve 3.minutě  chlapce spíše ještě více ukolébal než nabudil. První varování přišlo na začátku 2.třetiny, kdy soupeř srovnal. S trochou štěstí jsme opět odskočili dvěma góly Massara a do 3.třetiny nastoupili s mírnou výhodou. Pokračovali jsme však ve hře bez nápadu a ojedinělým akcím chyběla koncovka. Toho soupeř dokonale využil, z  nenápadných výpadů  srovnal a na konci třetiny šel dokonce do vedení. Naše konečná křeč sice přinesla vyrovnání, když střelu Hanáka tečoval Matějček, ale trpkost z předvedeného výkonu nevymazala.

G: Massaro 2, Hanák , Matějček.        A: Matějček, Hanák


FBC JIP Český Krumlov - FBC Centropen Dačice 8:2 (3:0,2:1,3:1)

Do druhého zápasu jsme po důkladném pohovoru a změnách v sestavě vstoupili přece jen aktivněji. Naše útočné řady oživil především T. Malát, který svým pohybem vytvářel prostor pro ostatní hráče. Poměrně rychle jsme šli do vedení 3.góly Hanáka během první pětiminutovky. Všechny naše útoky začaly hrát celkem pohledný florbal a obrana působila velmi kompaktně, jen střelecky jsme se proti slabšímu soupeři tolik neprosazovali. A tak po  gólech Chochola, Hanáka, Kouby a Matějčka se konečný účet zastavil na skóre 8:2.

G: Hanák 4, Chochol 2, Kouba, Matějček.    A : Malát 3, Hanák, Matějček,Massaro,Turnhofer

Výsledky - tabulka