Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

STRZI splnili povinnost

Po více než měsíční přestávce se konečně starší žáci představili v Jindřichohradecké hale. Bohužel podzimní nemoci udělali své a na poslední chvíli ulehla celá jedna pětice hráčů. Přesto tým vybojoval 6 povinných bodů s J.Hradcem a Štíry ČB B


STRZI splnili povinnost
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 4.11.2012 - 21:03 | Zhlédnuto: 3941x

FBC JIP Český Krumlov - FK Slovan Jindřichův Hradec 11:0 (5:0,4:0,2:0)

Po onemocnění obou našich středů jsme trochu improvizovali v sestavě, zkoušeli obránce Maláta a Hanáka na středním postu a sestavili pro nás netradičně "jen" dvě lajny. Pro nás to byl teprve 3 zápas sezony a nevěděli jsme jak šikovné hráče má náš soupeř. Začali jsme trochu opatrně a snažili se soustředit na obranu. Po dvou střídáních si krásně vyměnili míček Matějček s Massarem a druhý jmenovaný otevřel skóre zápasu. Tato naše stěžejní dvojce z první formace, pak ještě v průběhu zápasu zařídila další góly. Po této první střele se kluci uklidnili a začali soupeře přehrávat po všech sránkách. Sevřeli jej v jeho třetině a výsledkem bylo stoupající skóre na naší straně. Dvě minuty na to, Vít Bašta našel pěkně postaveného Hanáka a ten se nemýlil. Do konce třetiny, pak ještě výše zmiňovaná dvojce Matějček - Massaro v různých obměnách naložila soupeři 3 góly. V druhé třetině jsme se dostali do ještě více šancí, několikrát jsme jeli i na branku (Massaro 2x), mnohokrát byli sami před prázdnou brankou (Malát 3x), ale skóre narostlo "jen" o 4 góly. V poslední třetině se snad ještě více ukázala naše horšící se muška našich barev, když jsme soupeře téměř nepustili pře polovinu, vytvořili si mnoho krásných šancí, ale gólově jsme se nakonec dokázali prosadit jen 2x.

Branky: Matějček 5x, Massaro 2x, Malát, Maurenc, Hanák 2x, Asistence: Matějček, Maurenc, Massaro, Bašta V.

Přesilové hry: 2:1

Sestava:G: Vajsochr, Němec, Maurenc, Wunsch, Homolka M., Hanák, Massaro, Matějček, Bašta V., Turnhofer, Kouba, Malát

FBC JIP Český Krumlov - FBC Štíři Č. Budějovice B 8:2 (3:0,2:2,3:0)

Druhého soupeře, jsme poměrně dobře znali, protože k nám pravidelně jednou za čtnáct dní jezdí na přátelské nedělní zápasy. Možná i proto se do nás Šťíři zakousli hned od začátku bez respektu a hlavně druhá krumlovská pětice hráčů měla někdy velké problémy dostat se z jejich sevření. První se gólově prosadil rychlík Massaro, když si krásně obloukem zaběhl za budějovické obránce a Hanák jej našel dlouhým pasem, pak stačilo udělat pár kroků a obhodit golmana. Na druhý gól jsme si museli počkat až do 12 minuty, kdy první lajna již téměř dvě minuty svírala soupeře, nemohla se dlouho gólově prosadit, až konečně útočníci vytáhli hru přes obránce, Matějček našel Maurence a ten z dálky nedal gólmanovi šanci. Již minutu na to, se po samostatné akci až z vlastního pásma, dokázal prosadit také Hanák. Druhá třetina byla vyrovnaná, hlavně co se skóre týče, na palubovce byl ale náš tým jasně lepší, ale opět nás začala zlobit koncovka. Ve třetím dějství jsme se začali opět lépe koncenrovat a i na výsledku to začalo být vidět.

Přesto, že se od mladších přes starží žáky a konče dorostem snažíme již od srpna trénovat hlavně zakončení, výsledek je stále velmi slabý. Prokazuje se, že stále platí, že jen naším tréninkem to nekončí, ale je potřeba trénovat i jinde.

Branky: Matějček 3x, Massaro, Hanák 2x, Maurenc 2x, Asistence: Hanák 3x, Massaro 2x, Matějček

Přesilové hry: 0:1

Sestava:G: Vajsochr, Němec, Maurenc, Wunsch, Homolka M., Hanák, Massaro, Matějček, Bašta V., Turnhofer, Malát,

Trenéři: Hanák, Čáslava, Sedlák

Výsledky - tabulka